meskub Daha 5 haftalık ama çok fazla gazı var uyuyamıyor gazdan ayaklarını karnına çekip sadece ağlıyor sürekli emmek istiyor ne yapacağım o da bende uykusuzun nasıl rahatlayacak fikri olan var mı
gozdekrks meskub canim YouTube gaz masajı var bak her beslenmeden önce bebek yağıyla yap masaj. Her akşam dus aldır hatta bel.alti bırak suda kalsin durduğu kadR cocuk aglasa da yap mecbur ben cok cektim 4. Aya girdim hala geçmedi azaldı ama bitmedi yani. Poposuna hep krem sür ikinmaktan catlak oluyor ona dikkat et nemli kalsin nurse harveys colex şurup kullan bence rahatlatıyor.
Nevarebeka1 meskub canım gaz damlası al 10 güne kadar etkisini gösteriyor duş aldır ayaklarını sıcak tut masaj yap yaparken gazsız olduğu genel de sabahları oluyor o zamanları geç elinden geldiğinde aglamadıgı zamanlar tabi altını her aldığında kısa masaj yap zamanla geçiriyor biraz sabretmen lazım 😞benim ki 3-4 saat kesintisiz ağlardı beş dakka dinlenip başlardı Allah yardımcın olsun
Tatlm meskub Kimyon çayı içir ve sende iç etkisini göreceksin , çok şükür ne gaz damlası kullandim , ne de gaz için masaj yaptım , kimyon hallaetti herşeyi , insallh 🙏 size de faydası olur .
mel- meskub benim de bebeğim sürekli ağlardı ben de onunla ağlardım . 2buçuk aylık olana kadar her uyanık olduğunda bir dakika susmaz sürekli ağlardı gazdan kıvranırdı yavrum. Biogaia probiyotik ve çeşitli gaz damlaları kullandık. Gaz damlası bizde nurse harveys colex etkili oldu. karnını ve ayaklarını sıcak tutun kiraz çekirdeği patiği ve kemeri alabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun. Doktor yapacak bi şey yok ilk 3 ay böyle olacak demişti
Nevarebeka1 meskub tahmin ediyorum hemen hemen her anne yaşıyor biraz rahatla çok sitres yapma malesef olağan şeyler bunlar keske olmasa ama bir süreç işte
Helio Merhaba, YouTube ve Spotify’da Orhan Osman’ın kolik bebek müzikleri albümü var. Onun 3. Şarkısını yüksek sesle açın. Etkisi inanılmaz. Bir de gaz damlasına başlayın tabi. 4 günde etki gösterir. Rahatlarsınız.
Tatlm Superisi_su kimyonu yarım cay kaşığı kadar bardağa koyup üzerine kaynar su koyup karıştırın , bebise gaz sorunu oldukça çay kaşığıyla 1 tane verin , sizde için emziriyorsaniz
Tatlm meskub hergün 1 çay kaşığı icirseniz de olur , gaz sorunu olduğunda icirseniz de olur , ilk başlarda az icirin sonradan kendiniz fazlalaştıriyorsunuz zaten
Rainnnn meskub kulak çöpünü zeytin yağına batırıp ucuna krem alın pamuklu kısmını sok çıkar yapın pamuk kuruyunca gene yağ krem alın tekrar sadece pamuk kısmını sok çıkar yapın aşırı gaz çıkarıyor benim bebeğim kolik biz böle ayakta kaldık . Kriz anında battaniyede sallayın . Birde youtube dan kolik bebek şarkısı açıp ağlarken sesini o müzikle bastırın çok yüksek açın hemen susuyor 🙏🏼
Selin354704 meskub gazın kesin bi çözümü yok maalesef biz 3 ay hiç uyumadık.Gerçi alıskanlık oldu hala uyumuyoruz 🤦🏻♀️Ama gaz masajları var prebiyotik bio gaia ve gaz ilacı sap simplex ikisini verince rahatlatıyor kısa sürelide olsa. Telaş yapmayın ağladığında çok sakin kalmaya çalısın siz kucagınıza alın annede daha çok sakinleşiyor. Bide anne karnı sesi açın susup uyuyor ozaman biz hala o sesle uyuyoruz. Geçiyor inanın sadece biraz sabır