Kagankubra 20 günlük bebeğimin yuzunde cok isilik cikti kizlar ne yapacağım yardımcı olun sizler neler yapıyorsunuz
Ronida01 Kagankubra kullandığınız şampuandan olmuş olabilir mesela ben Sabamed kullandım bi ara evde vardı bunu da kullanayım dedi başı yüzü hep döktü
Kaktuskadin Kagankubra benim kuzımda da vardı bıraz kalın gıydırmekteb olmus ıncelttım koyafetlerını ve hergun duş aldırıyorum be gectı doktor hıc bısey kullanmamazı soyledo ve kremde vermedi sıcaga baglı oldugu ıcın
GUBILIK Kagankubra sabah aksam dus dedi doktorumuz. Sampuansiz. Cikarmadan serin su ile yikayin dedi. Ve de cicoplast suruyorum. Geciyor
Tuba46 Benm bebeğimde de çıktı evimiz çok sıcak , sudocrem sürdüm hemen iyileştirdi tavsiye ederim ve tekrar oluşumunu önlüyo ince bi tabaka halinde sürün ,
[silindi] Sıcağın yanında sık emmeyle alakalı emzirdikten sonra ağiz çevresini temiz nemli bir bezle dilerseniz faydasını göreceksiniz 🌸
BirsenT Bende aebamed kullanıyorum hem şampuan hem losyon benim kızımda da isilik oldu acaba sebamedden mi oluştu ki ?🤔