Merveteo Merhaba anneler tam 3 aylık oğlum var bugün aşırı gaz çıkardı popodan ama şuan uykusu var uyuyamıyor her gaz çıkışında ağlıyor neden aceba😩
ssulesevimlii Merveteo benim oglumda bazen oyle. Artik agzindan degil altta cikariyor gazini ve agliyo sn suruyor tabi. Sanirim kendini kesfetmeye baslayinca sesdenmi korkuyo napiuosa 😁
Berra Merveteo bazen makatta kabızdan dolayı çatlak olunca gaz çıkınca acıyor. Benım kızımda öyle oluyordu
EmineA Berra benimkinde de çatlak olmuştu hafiften ve gaz çıkartınca ağlıyordu krem kullandım geçti şükür birde kızarmıştı poposu hep
Yesimgulcakir EmineA ne kullandınız acaba benim bebegımdede pısık ve gazda ağlama var vazelın sürüyorum bolca gazını daha iyi cıkartıyor o zaman ama kızarıklık geçemedi
Berra Yesimgulcakir mrb pişige ben sudocream kullanıyorum çok şükür bor kez oldu ondan sonra olmadı. Çatlağa sır anestol ve fıto keremi karıstırıp kulak çöpüyle suruyorum dışına ve ıcıne doktor onerısıyle
EmineA Oro çinko krem kullandım birde bildiğiniz sana yağı 🙈 pişiğimiz 2 3 sürmede geçti her altını aldığında sür geçene kadar hemen faydasını görürsün 😊