BAB20 aarçelik 6343 modeli bunların çocuk klidi varmı önüne bişeh koyuyorum devamlı çalışırken oğlum durduruyor
Wolverine FZC tuz aslında o 😂 parlatıcı bir üstünde BAB20 yok çocuk kilidi bunda benimki de aynı model
BAB20 Dondurmalikahve sağol çok yardımcı oldunuz😂 bişey almaya girdiğimde arkamdan giriyor kapatıyor genelde gece çalşyryrm
Dondurmalikahve BAB20 Baska cozumu yok ki 😂 benim oglumda cok oynardi buyuyunce ellemeye basladi en iyisi gece calistirin siz buyuyene kadar. Baska turlu ne olur bilemiyorum cocuk kilidi yok simdi karton koysaniz onu da alir diye dedim.
BAB20 Hayatiseyretmeyegelmisim tuz bardaklarımı mahvetti servis geldi bişey yok dedi. Sadece parlatıcı kullanıyorum . Mis gibi yıkıyor. Annemin 20 senelik arçelik lady var ne tuz attığını bilirim ne parlatıcı. Bende kullanmıyordum parlatıcı falan makinada bulaşıklar kurumuyordu meğerse yeni makinalara parlatıcı koymadınmu kurutma yapmıyormuş. Bi kullanmaya başladım makinada bi damla su görmedim. Ne varsa eskilerde var
BAB20 Hayatiseyretmeyegelmisim hayır yok öyle bişey 3 senedir bu şekilde kullanıyorum. Parlatıcıya bil gerek yok bana kalsa ama kurutma yapmıyor bu sefer