Minou Kızlar 3 aylık kızım var emzikle uyuyor uyku öncesi alıyor sadece onun dışında ağzından fırlatıyor, ben hiç emzik kullanmasını istemiyorum, emzikle uyutup bıraktıran var mı ? Nasıl ilerleldiniz?
Cigdem26_ Minou benim kızım 5 aylık oldu hala emzikle uyuyo zaten tamamen daldıktan sonra kendi atıyor emziği ilk basta bende cok korkuyordum uyurken zorla alıyodum emziği 😂
Meriyyy Minou bende tam tersi emziğe bi türlü alıştıramadım sadece uykuya dalarken alıyor hatta onu da ben tutuyorum sonra da atıyor uyanık olduğu zamanlarda asla almıyor bizde 3 aylığız
Minou Cigdem26_ bnmkide öyle daldığında atıyo ama korkuyorum tamamn alışck diye nasıl bıraktırblrzki geceleri hiç sevmiyrm emziği normalde:(
Cigdem26_ Minou emzik bence kurtarıcı benim kız doğduğu gibi verdim ben emziği alınmasından da korkmayın bence inanın emziği tutması daha iyi😂
Minou Cigdem26_ bna nedense çok korkutucu geliyor, çocukla iletişimi etkiliyen bi nesne gb, ağladımı al sus der gb, bıraktırmak şart şimdiden diğer türlü uyku dışındada emme olasılığı olablr :( inş olmaz inş bıraktrabkrm
Cigdem26_ Minou ya sebepsiz yere huysuzlandığı zaman emzikle susturabilirsiniz zaten gerçek Bi sıkıntısı olduğu zaman o etkilemez iletisiminizi emin olun🤷♀️
Bikedibikizannesi Minou hiç bir şey yapmadım birden kendiliğinden almadı ağzına. Ne zaman versem ttı ağzından