Premsesannesi355 Kızlar bebeğime başka bıe ürün yerine yulaf ürünü almışım , kullanan varmı hangi tariflere ekliyorsunuz?
Wolverine Premsesannesi355 sütle pişirip içine meyve katabilirsin, omlete koyabilirsin, corbalarina katabilirsin. Pankek yapabilirsin. Kek yapabilirsin
Tugce Premsesannesi355 en çok kullandığım şey. Çorbalarına 1 tatlı kaşığı atarım. Un olarak tek o olsa bile yeter. En besleyici, hazmı en iyi olan undur kendisi.
MMommymomm Premsesannesi355 ununu bilmem ama bildiğimiz taneli yulafı suyla haşlayıp yumuşatıp içine elma rendeleyip muz eziyorum bir iki dakika çevirip ocakta kapatıyorum. bebeğim çok seviyor. Her gün farklı meyveyle yapabilirsiniz muhallebi gibi oluyor
Premsesannesi355 Wolverine 8 aylık süt vermedim canım hiç su ile pişirip meyve katsam ölçüsü nasıl iyor acaba
Wolverine Premsesannesi355 yoğurtla yapabilirsin, yada suyla pişirip mama, anne sütü katabilirsin. Ölçü ne kadar olur bilmiyorum ama iki yemek kaşığı yulaf unu, bir su bardağından az su yeterli olur. Kıvamını lapa olacak şekilde göz kararı ayarla bence
Tugce Premsesannesi355 kahvaltıda meyveli yulaf unlu muhallebi verebilirsiniz bazen. İçine biraz da pekmez ile. Kayısı ile yaparsanız büyük tuvaletini de yaptırır
Beren-2020 Premsesannesi355 ay yulaf unu diğerine göre daha sağlıklı iyikide onu almissnz😄 unu kavurup süt koyun muhallebi içine de meyve ezebilirsinz. Sufleyi falan ben yulaf unuyla yapiyorm