Ae42 Kızlar bebeğimin ağzı aseton gibi kokuyor. 6 aylığız başka bi belirti rastlamadım ama şeker ya da böbrek yetmezliğinden bahsediliyor internette, sizde de bi durum oldu mu lütfen yazın :(((
Ugggg Ae42 internet sağlam adamı öldürür .ona inanma uyansın bende bı koklayayim . ilk defa böyle bişey duydum .bugün doktora gitmiştim daha önce paylassaydin mutlaka sorardım . Belki aynı durumla karsilasanlar yazar .
Ecocan Ae42 cnm internete gıöre ben kanserim internet saglam insani psikolojik olarak çökertiyo bence itibar etme ama doktora götürmeyide ihmal etmw tabikide
Ocakhaziran Ae42 aseton kokusu çok önemli bir durum korkmayın ama götürün doktora bu arada ne kadarlık bebeğiniz
Ae42 Ugggg Teşekkür ederim canım, aseton kokan bebek ağzı yaz şeker hastalığı falan çıkıyor bende ona göre randevu almam lazım yarına :(
Ugggg Ae42 eğer imkanın varsa yarın götür cidden insan niye böyle diye kafaya taktımi uyuyamiyor en güzeli doktora götürmek .
Ugggg Ecocan aynen valla bı kere doğumdan sonra bişey için baktım iç kanama geciriyomusum saglikocagina kostum kan hapindan dedi doktor:)
17062019 Ecocan 🤣🤣🤣yorumunuza cok güldüm Allah iyiliginizi versin bende internete baktigim zaman kendimi öyle hissediyorum ve gecelerce uyuyamiyorum
Ae42 VldnRhmn Düzenli kontrole gidiyorduk canım doktor benim aldığım gibi alamadı bile kokuyu, küçükken ara ara oldu diş çıkarmadan önce oluyor genelde , hasta olup olmadığını kontrol et ateşi ya da başka bi belirtisi yoksa takip et sadece :)
yagizefesmomm Keton kokusu da denir önemli bi belirti en azından parmak ucu kan şekerine fln bakılabilir sağlık ocagında. Ama kesinlikle dr a götür