eminedmrr Kızlar oğlum haftaya 7 aylık olucak bu akşam yemeğe nohut var ona da püre Haline getirip versem bişi olur mu
Ayseege6156 eminedmrr çok az tattırın bence çünkü şuan gazlı bir yiyecek olduğundan bağırsaklarını rahatsız eder bakla tarzı yiyeceklere sanırım 9. Aydan itibaren geçiliyordu diye hatırlıyorum belki 10 da olabilir canım burda okumultum bilgilendirmede ama tam hatırlayamadım
Ohaezgi eminedmrr olmaz canım gaz sorunu yoksa. Ben bebeğime püre değilde çatalla ezip veriyordum o aylarda çok seviyor hala
Tugce eminedmrr tabi olur. Benim bebeğim alerjik olduğu için işin içinden çıkamadım. Bebek diyetisyeni desteği alıyorum. 7 aylıkta bakliyat denemesi yazmıştı. Ayına uygun verebilirsiniz.
Tugce eminedmrr kahvaltı/ ıhlamur, zeytin, salatalık, avokado, üzüm özü, meyve + krep-pancake veya meyveli yulaf lapası öğlen tahıllı etli sebze yemeği veya köfte-pilav veya bakliyat-makarna ara öğün/meyve
busrasilra14 eminedmrr bakliyatlar 8. Aydan sonra canim gaz yapma ve hazmedememe sorunu olabilir. Suyundan tadina baktir tabi istersen ama nohut taneleri icin bence erken ama sen bilirsin tabi
eminedmrr busrasilra14 çok azıcık haşlanmış nohutu ezip zeytinyağı katıp yedirdim çok sevdi ama çok az yedirdim canım
busrasilra14 eminedmrr iyi yaptin canim takip edersin bakrin gecede huzursuzlanmiyor sorun yok yani 🙊