Meliska Merhaba kizlar elmayi kaynatip püre yapiyormusunuz yoksa kaynatmadan rendedenmi geçirip veriyorsunuz ? Fark edermi?
Aysecetin Meliska İkisini de yaptım. Rendelediğimde cam rende kullandık. Kaynattığın zaman tadı daha az oluyordu sanki o yüzden kaynatmıyorum artık
senamiray Meliska direk cam rendeyle yapmak daha sağlıklı ama biraz sabır istiyor ben üşendiğim için dediğiniz gibi yapıyorum 🤣
Nursena0606 Meliska kaynatmak sanki tadını alır gibi geldi bana. Ben hep cam rende de yapıp veriyorum. Ama oğlum pek meyve sevmiyor. Brokoli çorbası içiyor, avokado yiyor armut, muz, elma yemiyor 😂😂
Aysecetin Meliska cam rendeyle elma su gibi inceliyor normal rendeyle çok kalın kalır onu yutamayabilir yeni başladıysanız. O yüzden cam rende yoksa kaynatıp ezmeniz daha iyi olur
Aysecetin Meliska öğlen versen daha iyi olur ama ben 6 da da verdim biraz da uyku saatine bağlı oğlum 10 da uyuyor
Nursena0606 Meliska cam rendeniz yoksa minik minik kesin çatalla ezin. Eğer varsa rendeleyip verebilirsiniz. Afiyet olsun bebişinize 😋