Mervesarem Kizlar 5 aylık bebegim koltuktan düştü alnı biraz morardi doktora gitmedik götürmelimiyim başına gelen varmi
Birdunyabircennetannesi Mervesarem Uyutma canım bir süre kusma göz kayması vs var mı uyuklama hali? Çok mu sert düştü
Esra_Deva Mervesarem geçmiş olsun. gözlemleyin. Kusma olursa mutlaka götürün. Bir kaç saat de uyutmayın.
elaninannesiii Mervesarem çok geçmiş olsun 50 cm altında ise düştüğü mesafe evde takip edebilirsiniz şayet kusma gözlerde kayma sürekli ağlama yoksa
Atlasss Mervesarem benim bebgimde düşmüştü direk götürdük mr çekildi bisey yoktu şükür doktor vücut kontrolünde yaptı Bi sıkıntı çıkmadı ama benim içim rahaafi yoksa insan bjsey oldumu olur mu kafayı yer geçmiş olsun
Mervesarem Esra_Deva düştüğünde uykusu gelmisti cok zorladım uyumamasi için 30 dk uyutmadım sonra emerken uyudu ama kusma olmadi cok şükür
Deletedmom_101 İlk 4 saat çok önemli demişti doktor kusma uyku hali gözlerde kayma el ayak hareketsizliği bilinç kaybı sürekli huysuzluk bunlar önemli bunları gözlemle
Mervesarem Atlasss bende götürmek istedim aslinda ama tektim evde eşim iste olduğu için o panikle nasil davranırım bilemedim peki daha küçük olduğu için benim bebegim emar cekilecegini hiç düşünmüyorum gözetim altında tutulur du diye düşündüm
Mervesarem Birdunyabircennetannesi yok cok şükür hatta düştükten sonra oynadık.oyincakla güldü bana göz teması takip yaptik eller ayakları aktif kullandi baska sorun çıkmadı elhamdulillah