Seribrk93 Bebeğimi uyutmaya çalışıyorum sürekli ağlıyor.Altını alıyorum gazını çıkartıyorum.Emziriyorum yine ağlıyor .Ne yapmamı önerirsiniz?Uyutunca da hemen irkilerek uyanıyor.
gezentianne Seribrk93 İlk 3 ay anne karnını özlerler anne karnı gibi sıkışık ve sıcak bie yer onu rahatlatır dünyya adapte olmaya calısıyor.Sessiz ve koca yatakta yatması zor
Alka Seribrk93 uyuyamayincada daha çok ağlıyor . 😂 Benimkide öyle . Bide gazlı bı bebektir belki gazı çıktı sanıyorsun ama o kadar çok gazı oluyor ki bı kere çıkan gaz bı işe yaramiyor.
Hilalderin Seribrk93 canim atak haftalarinda bu sekilde olabiliyor.Benim bebegimde 2 ay 2 gunluk Birkac gundur uykuya dalamiuor.Kucagimda salliyorum tam beşige koycam uyaniyor sadce memede uyuyor biraz.Gun icinde yarim saat bile uyumadi bu 2 gundr. O kadar yoruldum ki.
Tweetyy Seribrk93 yarim kundak devam edin irkiliyorsa. Bide üzerine elinizi koyun uyuyunca sonra elinizi cekip hafif bi oyuncak vs koyun elinizin yerine. Bizde cok ise yariyordu o aylarda
Alka Seribrk93 sab simplex canım . Ama bence bı işe yaramıyor..gerçi doktor günde 3 kere 15er damla dedi ama eczacı günde bir kere 5 damla dedi . Eczacının dediğini yapıyorum valla. Doktor u dinlesem bitecek 2 günde..150 TL fiyatı.
Alka Seribrk93 maflor kullandım 2 kere aldım bı işe yaramadı bende buna geçtim bu ona göre daha etkili geldi bana
Btl711 Ben gogsume koyuyorum sırtını ovaliyorum kokumu aliyor biraz yerleşip sakinleşip uyuyor dalincada yerine yatiriyorum canim .Bebisim 2 aylık