Annebebissss Kızlar e bebekten alışveriş yaptık evee gelince fark ettim fazladan oyunfak geçmiş ne yapmalıyım nasıl yapcm
Oznurckose1 Annebebissss 2 senedir sürekli alışveriş yaparım hiç almadığım birşey geçilmedi, gidipte halletmelisiniz çok mu pahalı acaba geçilen oyuncak
Ohaezgi Annebebissss sepete eklediniz çıkarmayı unuttunuz da öyle mi geçilmiş? Yoksa başka türlü nasıl olur bilmiyorum. İade yapabilirsiniz siteden yine
NariNariKiminYari Annebebissss eğer gidemeyecekseniz buraya sormanın da bi anlamı yok yapabileceğiniz tek şey mağazaya gitmek
NariNariKiminYari Annebebissss buraya sorduysan benimde ilgilendirir çünkü ben de bu formu kullanıyorum hayır ne bekliyosun kuşlar gelip senin evinden fişini vs alıp iade yapıp paranı mı getirecek allahım sabır ver yarabbim
Annebebissss Ohaezgi yok kasadaydik ürünün fiyatını sordum o ara toplu alışveriş yapıyorduk o da arada kaynamış olabilir bir de çok kalabalıktı aradım görüştüm avm nin e bebek saticisiyla hallettik kuşum
Annebebissss NariNariKiminYari sen bi psikolojik tedavi al balım 🥰 bilmiyorsan yorum yapman gerekmez 🤗
NariNariKiminYari Annebebissss off hadi ya sen misin benim psikolojik desteğe ihtiyacım olduğuna karar verecek kişi ilk sen başla canım daha çok ihtiyacın var sanırım