Kattyperryy 6 aylık bebeğim zeka kartlari varya onu vermistim eline yemek yapiyodum kenarını yemis oksurdu öyle farkettim bişey olurmu kızlar
Annekizz Kattyperryy Kağıt yiyen çocuk akıllı olurmuş bana öyle derlerdi 😂 14 aylık hala ben görmesem yer 🤦♀️ Dikkat etmek lazım ben kart oynadığı zaman yanımdan ayırmıyorum 🙂
birtutamsac Kattyperryy damağının üstünü kontrol edin yapıştıysa alın, herhangi bi sıkıntı yoksa kakasından çıkar. Morarma, nefes almada zorluk sürekli öksürük varsa hastaneye götürün
Selin1234 Kattyperryy bir şey olmaz canım ben merhaba küçükken hep peçete kağıt yemişim gayet sağlıklıyım bir şey olmaz korkma
Deletedmom_22 Kattyperryy bir şey olmaz korkmayın , kakasından çıkıyor 😅ama kontrol edin damaklarını falan, bazen yapışıp kalıyormuş, bir video izlemiştim çocuğun damağında yapışıp kalmış çıkarmışlardı doktorlar
Ommalik Valla oğlum da yiyor 😓 delik delik saklıyorum ama peçete - kağıt gördüğü zaman yiyor . birde elinden almaya çalışınca koşa koşa diğer odaya gidiyor ,giderken yolda yiyor 😅
birtutamsac Kattyperryy valla bi şey diyemeyeceğim içinize sinmezse götürün. Benim kızım toka yutunca götürdüm. Kakasından çıkar dedi. Morarma kusma nefen almada zorluk çekerse tekrar gelin dedi