_esraaozturkk_ EsleminAnnesiiiii35 kardeşime aldık oppo a54 128 GB çok memnun eşim de oppo reno Z 3 kullanıyor ikisde çok memnun
Mjgntnrkl EsleminAnnesiiiii35 oooo reno2z kullanıyordum canım. Kamerası yukardan çıkıyor selfie durumuna gelince. Kmerası cok güzel ben cok memnundum fakat cam oldugu için arka kapak fln düştü kırıldı ekranda basmıyor 1bcuk sene kullandım. Şimdi Xiaomi note10pro aldım. Bence opp daha güzeldi👍👍
Bal-Kaymak EsleminAnnesiiiii35 oppo reno2z kullanıyorum. 128 GB telefonum. Şimdi baktım 62 GB doluymuş. 2000den fazla foto var içinde. Müzik vs de çok var niye silmiyorsam milattan kalma şarkılar 😂 Ben memnunum hızından,kamerasından. En sevdiğim kısmı ön kamera açınca içinden çıkıyor. Ama gönlüm Iphone istiyor 😬😬
Ekvatoral EsleminAnnesiiiii35 reno2z kullanıyorum. O zaman baya araştırmıştım. Önceki telefonum Huawei p20 lite di. O zaman kendi android uygulamasını yapacaktı. Öyle olunca yenilerinden almak istemedim. Oppo aldım. Memnunum genel olarak. Ama ağır bir telefon o biraz beni sinir ediyor. Bir de büyük olunca cebimde komik oluyor. Aslında daha büyük telefonlarda var ama alışkanlık meselesi
Honki_Ponki EsleminAnnesiiiii35 valla ben oppo A 15s kullanıyorum şimdilik memnunum sadece 64 GB oluşu hoşuma gitmiyor sadece. Ama ilerde degiştiricem daha yüksegini daha iyi olur sanırım
Honki_Ponki 1balkizannesi valla en yüksek gb lısını al derim ben kendim alsaysım yükseğini alırdımda pinti kucam 🤭 gitmiş bu yeter demiş 😒on göre bu çok yüksek geldi sanırım 🤨 ama ben de inat ettim teli bozcam😁😅🙈 iyisini alcam resim kalitesi güzel ama işte bizaman sonra dolcak hafıza ☹️ozmanda benim işime yaramıycak valla resim silmekten bi hal oluyodum öbürü de oda böyle düşük düktü gb tı🥴😔
Paatates Kızkardeşime A73 128 gb aldık kesinlikle GB yüksek al derim . Ve aşırı memnun bende bi İphone kullanıcısı olarak çok beğendim. Aldığımız model en çok tercih edilen ve beğenilen .size de alacağınız telefon şimdiden hayırlı olsun