Aliaslan1 CgdmStk Mustafatma peki sizin damlanın rengi de beyaz mı ? Normalde kan damlaları kırmızı oluyor ya şaşırdım süt gibi böyle
CgdmStk Aliaslan1 evet beyaz, kirmizi olanlar cocuklarin dislerinde leke birakiyor dediler icinde de paraben var oyuzden ocean tercih ediyorum ben de
Aliaslan1 blue5 şimdi doktoruma ulaştım 1 ml dedi bişey soracağım rengi beyaz mı damlanın içindeki yani
Aliaslan1 blue5 4 ay 10 günlük 6.400 kilosu 1 ml alsın dedi iki farklı doktora sordum. Rengi kafamı karıştırmıştı teşekkür ederim ☺️
Aliaslan1 blue5 ya ben 2 doktora sordum ikisi de 1 ml dedi ama siz de sorun. Evet 0.5ten iki kere ama ben enjektör aldım onunla 1 ml çekip veririm daha kolay olacak öyle
Aliaslan1 Busrayskky ya çok hakim değilim ama iki tane doktora danıştım kilosunu falan söyledim 1 ml dediler belki sizinki doğrudur bilemedim şimdi
Defneninannesiiiiii Peki bebeğinde kusma yapan oldu mu anneler ,damlaya yormamistim sürekli refluden kusuyor diye ama birkaç gün vermedim bugün tekrsr verdim kusmasi yine çok oldu bize yaramadı galiba yoksa tadını çok seviyor devamını vermemi istiyor 😅
Aliaslan1 Defneninannesiiiiii ben daha yarın başlıcam o yüzden bilmiyorum bakalım bizde nasıl etki yapacak