Bibitmediniz Kizçeme oda yapcaaam sizinkilerin nasıl kız anaları bi resim atıp odayi kac paraya yaptınız hele bi fikir verin fiyatlari soyleyin 😂
antropologanne Bibitmediniz Hemen surada bekleyim, Allah nasip ederse bende kizima yazin yapacagim ❤🙏
antropologanne Bibitmediniz Oyle cidden. Ben simdiden begendiklerimi kaydedip fiyat soruyorum, gecen bir tane sadece montessori yatak sordum 6.500 dedi. Oldu o zaman gorusuruz 😂
Arasta Bibitmediniz bizimki çilek mocha çok da memnunum her detayı bebeklere göre hiç köşeli bir yeri yok kızım olsaydı romantik serisini alırdım biz aldığımızda 10 bin falandı şu an 15 oluştur herhalde 🤷🏻♀️
denizyildizi__ Bibitmediniz biz 2 sene önce pier cardin marka , büyüyen sallanan beşik + 4 kapaklı dolap + çekmeceli konsol + askılık 5 bin vermiştik . Geçenlerde bakayım dedim fiyatına , sadece yatağın fiyatı 5 bini geçikti . Her şey ateş pahası
Bibitmediniz denizyildizi__ eskiden hersey cok guzeldi 🥺 eski dedigim bundan 2 3 sene oncesi falan yani 😏
Civciv222 Bibitmediniz instada doddo bebek var bı oraya bakın fiyat Uygun ama ürünler nasıl bilmiyorum
Zlm Bibitmediniz güvenilir mi ki bende öyle yatak almak istiyorum tasinirsam inşallah 😄 ama çok yüksek fiyatlar
Bibitmediniz ikikoalaanasi bizim cok sknti ya en ufak sese uyaniyor yatakda dönsek uyaniyo kac kere uyanmasin diye tuvaletimi tuttugumu biliyorm gidemedm 😂😂😂😂
ikikoalaanasi Bibitmediniz hahahah ben dönmüyorum bile yatakta, sabaha bir yanım tutulmuş uyanıyorum 😁
Eylusunannesiii Bibitmediniz odasini annemlerle kayınvalidem kizima dogum gunu hediyesi olarak yaptılar. Montessori takım 8,500 avize 200 hali 650 stor 600 tuttu🙈 https://ty.gl/1pk8fh2b56 takım bu