Ahmetaslanannesi Oğlum 16 aylık 76 cm boyu var sizin bebekleriniz boyu kaç normalde böyle şeylere takilmam ama herkes küçük diyor doktora götürsem mi kararsizim vitaminlerine v.s baktirmadim küçük çok canı yanar diye
1Dost Ahmetaslanannesi 9 aylıkken 69 cm çıktı ama oğlum 36 cm doğmuştu prematüre olmasa ne kadar olur bilmiyorum
Necvaayyldz Ahmetaslanannesi 16 aylık oğlum 87 cm boyu var canım ama endişelenme bir sorun yoktur bence ama yine de için rahat etsin istiyosan baktır aklında soru kalmamış olur
Aybo Ahmetaslanannesi anne baba minyonsa olabilir, boy genetik biraz biz 20 aylığız 84 ü yeni gördük, eşimde bemde ortalamayız, doktor gelişimi normal dedi, sıkma canını bir anda boy atar annesi
Kubrakaynak08 Oğlum 7 aylıkken 70 cmdi. Suan 7 ay 17 günlük uzamış olabilir pijamaları küçük geliyooo
Bersahefem Kubrakaynak08 benim oğlumda 8 aylık 72 cm.aynı gidiyorlar galiba .kilosu kaç canım bebeğinin
Durukusunannesii Ahmetaslanannesi 1 yaşındayken rutin muayene olur ksn tahlili yapılır bakılır ona göre bisey söylenir neden yaptrmadnz acaba
Mlkko Ahmetaslanannesi oğlum 16 aylık. 1 yaş kontrolünde 79 cmdi şimdi biraz daha uzadı ama kaç bilmiyorum. 40 cm doğdu prematüre. Boy genetik ama normalde kanına bakılması gerekiyor 1 yaş kontrolünde neden hiç baktırmadınız? Bence bir baktırın aklınızda soru işareti kalmamış olur
Bebegimm1 Ahmetaslanannesi baktirin cani yaniyor ama anlik yani bende 15 ayina yakin baktirdim dahaca gostermedim sonucunu sizde tahlil verin eger bi eksiklik varsa vitamin kullanir ben balik yagsi falnda isticem eger doktor onerirse
gizemito Ahmetaslanannesi 17 aylık oğlum 18 e girecek yakında, en son 92 cm di sanırım ama uzamıştır. Ancak babamız çok uzun ben uzun yani tamamiyle genetik bu işler. Hiç takmayın bence siz minyonsanız çok uzun olmaz zaten 🥰
Ahmetaslanannesi gizemito yani baba 1.76 ben 1.65 im ama bebeğim şu an boyu neden bu kdr kısa anlamadım doktora randevu aldım yani geçen sene giydiklerini bu sene de giyiyo
eceunverkanra Ahmetaslanannesi Benim oğlum en son 16aylıkken 80cm cikmisti boyu su an 17aylik, doktorumuz persentilinin normal oldugunu soyledi bir de biz oglumun saglik probleminden dolayi ozel takipliyiz o nedenle kan degerlerine de sık sık bakılıyor. İcinizin rahat etmesi acisindan kan degerlerine baktirabilirsiniz demir eksikligi vb durumlarda gelisimi etkiliyormus ama belki de sadece genetiktir☺️
Ahmetaslanannesi eceunverkanra bende demir eksikliğinden şüpheleniyorum açıkçası her insanda az da olsa oluyormuş eksiklik yarın doktora götürecegim inşallah şu an için değerleri normaldir
yavrukussss Ahmetaslanannesi Benim oglumda 16 aylik 78 cm kan degerleride normaldi en son doktor kontrolune gittigimizde ama babasi 173 ben 158 sanırım genetik🤭
Ahmetaslanannesi yavrukussss evet bizim de baba 1.76 ben 1.65 im bebeğim bilmiyorum neden kısa kaldı şu an için yarın doktora götüreceğim
Emir123ali Ahmetaslanannesi boyu normal canınızı sıkmayın boyu normal genetiktir annesi babası çoçuğu doktora götürmüş boy ve kiloyla ilgili doktor demişki yani bebekten ne bekliyorsunuz sizin boyunuz nekadarki çocuğun boyu kaç olsun demiş normalin altında olsa tam ama değil ayına uyumlu gidiyor bebeğiniz
eceunverkanra Ahmetaslanannesi İnşallah güzel sonuçlar alırsınız🙏🏻 Biz de bir donem demir eksikligi yasadik takviyeyle düzelmişti