Busra0308 Kızım 1 yaşında emziren bir anneyim doğum öncesi kiloma dönmek istiyorum doğumdan sonra hiç yememden kısmadım şu an 59 kiloyum 53e düşmek istiyorum sütüm kesilir diye de korkmuyor değil önereceğiniz bir şeyler ya da bi program var mı kızlar?
Sincappp Ben bir hafta önce beş günlük yaptım 2 kiloya yakın vermiştim. Dün yine başladım iki gündür yapıyorum isterseniz beraber devam edebiliriz. Bu arada benim de kızım 3 aylık.☺️
Sincappp Aralıklı oruç+ Leslie+ yarım saat koşu bandı sabah aç karnına tarçınlı kahve paketli herşeyi yasakladım kendime şeker olarak sadece kuru meyveler ve çay içiyorum iki bardak.
06-ikra-06 Sincappp merhaba emziriyor musunuz ? Benimde 2.5 yaş kızım 5 aylık oğlum var 15 gündür online diyetteyim ve 3 gündür leslie başladım ilk gün 1 dün 3 mil bugün 2 mil yaptım. İlk 78 kiloydum bugün 75.4 çıktım sabah aç karna
Sincappp 06-ikra-06 Merhaba.🌸 evet emziriyorum. Benimde iki ay sonra üç yaşına girecek oğlum. Kızım 3 aylık. Ben Hergun yarım saat koşu bandı 30 dk da Leslie yapıyorum. Maşallah üç günde mi yaklaşık iki kilo verdiniz eğer öyleyse çok güzel diyetinizi de merak ettim açıkçası.
06-ikra-06 Sincappp yok 3 gümde değil 15 gün oldu diyet yapalı ama leslie den sonra daha hızlı gittiğini anladım :) İlk haftalar sıkı değildi diyetim yavaş veriyorum diye listeyi sıkılaştırdık bakalım :) inşallah sütümde azalma olmaz ama ek mama da veriyorum ben