bebeklerim_ Kızım 3 yaşında,oğlum ise 2 yaşında ve çok iştahsızlar ne yapmam gerek düşünüyorum acaba kan testi mi yaptırsam eksik olan bişey mi var diye ama her konuda kararsızım önerileriniz nelerdir?
Mariposa bebeklerim_ sağlık ocağında kan tahlili yapıyorlar diye biliyorum bi bakın kan değerlerine. Ama genel sağlık durumları iyiyse endişe etmeyin. Yemek surelerini uzatın. Bi doktor yazısında oyle diyordu.
alptoyyy bebeklerim_ canım mutlaka baktır bizde öyleydik kansızlık çıktı bide d vitamini eksikliği ilaçları düzenli kullanınca az da olsa yiyor
Balkizlarim bebeklerim_ acaba kan testi mi yaptırsam eksik olan bişey mi var diye Bencede ve iştah açıcı şuruplar mesela bir sorun belki fayda eder 🌹🌾
bebeklerim_ Mirac_21032019 söz konusu iğne olunca inanın ki o kadar çok üzülüyorum ki ama onların sağlıkları İçin
bebeklerim_ Mariposa inanır mısınız ikiside sabahları kahvaltı yapmıyorlar ve akşama kadar aç kalıyorlar bu defa ben zorluyorum yemek yemeleri için ama daha çok sinirleniyorlar 🤦🏻♀️
Mariposa bebeklerim_ yaa canım benim zor olur oyle Allah yardımcın olsun, bi kan değerlerine baktırın olmadı vitamin şuruplarıyla iştahları açılır insallah
alptoyyy bebeklerim_ kan ilacı ben portakal suyu içine katıyorum sabahları yoksa içilmez zaten öyle sizde öyle yapabilirsiniz