fairytaleofthestars Kucağımda saatlerce uyuyabilen bebeğim Yatağına bıraktığım an açıyor gözlerini😅tüm gün kucak kucağa olunca ben ne iş yapabiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum nasıl aşarız bu durumu 4 aylığız
Bluebirdmoms28 fairytaleofthestars o zamanlar bizde öyleydik ama zamanla azalıyo merak etme bide sen artık hemen uyansada yanına yat yatada başka türlü uyutmaya çalış ben yanıma yatırırdım öyle uyurduk
birprensesannesiiiii fairytaleofthestars 7 aylık tan selamlar halen devam sadece kucağımda ve emerek uyuyor 😂😂😑😒
MesNes fairytaleofthestars zamanla bitiyor ama şöyle ki hep bırakıp hep alırsanız tedirgin oluyorlar bir uyku kucağınızda sonra bir süre kucak bir süre yatakta yanınızda temas halinde derken derken kaçmaya başlıyorsunuz😬
Glsn7581 fairytaleofthestars valla annelerin kucağında sıcaklık uyku var ben kocaman kızdım 4-5 yaşında vardım.anneme "yatağımda uykum gelmiyor nolur azıcık koynuna gireyim uykum gelsin geçerim diyordum😆tabi orda uyuyakaliyodum babam çok kiziyordu
guldennnn fairytaleofthestars oyuncak koy yanına yatağına yatırınca. Sarılınca uykuya dalıyorlar geri
Baakpnr- fairytaleofthestars ah 🤦🏻♀️ ben de saatlerce ayağımda sallıyorm evet 4 saat sallamışlıgım var bıraktığım an uyanıyor . Artık kalkınca yürüyemiyorum . Tamam sallayayım ama en fazla 1 saat sallayım bu cok fazla bir an önce bitse keşke 🥺