n-h-g-g Bebeğim 3,5 aylık. 4 numara bez kullanıyorum. Beli vs her yeri gayet iyi ama bacakları biraz kızarıyor. Büyük bedene mi geçmem gerek💗
birmelekannesiiio n-h-g-g slepy mi kullanıyosun onun bacak kısmındaki lastikleri çok sıkıyo çünkü, 5 numara büyük gelir 3 bucuk aylık bebeğe
YgmrDru n-h-g-g tavsiye 💃🏽 Bezin iç kısmında kalan lastiği yukardan asagı dogru tutarak çıkarın ben prima kullanıyorum onda yeri belli zaten çorap söküğü gibi aşagı iniyor tasma v.s sıkıntı yaşamadım zaten iki lastik var bezde bebeği sıkan içteki lastik zaten 🌸
Vlns n-h-g-g 3,5 aylık 5 numara çok büyük olur. Belirtilen kilo Aralık’ları uyuyor hadi bir-iki kilo erken geçin diğer beze diyeceğim ama o zaman da büyük oluyor.
DuruMomm Ben sleepy bionatural ve prima aktif kullanıyorum. Kızım nerdeyse 10 aylık 4 numara kullanıyorum
YgmrDru Glsn7581 sıfır sızdırma hiç olmadı yani prima da olmadı bir deneyin isterseniz ben bu sayede cözdüm bu işi hep iç lastiği söküp takıyorum bezini sizde deneyin bi
YgmrDru Glsn7581 deneyin bir aynı mantık bezler zaten hepsinde çift lastik var sıkan içteki lastık dış değil hani iç kısmında ki bir tanesini bu şekilde deneyin bir ara goon kullandım ondada aynısını yaptım taşma ondada olmadı 🌸
S_x_w n-h-g-g bezi biraz daha aşağıdan bağlayın..o zaman sıkıntı olmuyor ben de sleepy kullanırken yaşıyordum bacak sıkma durumunu böyle çözüm bulmuştum
YgmrDru Glsn7581 ben 6numaraya kadar aldım küçücük bebeğime zamanında o problemi çözememiştim bir de bez no arttıkça adet azalıyor fiyat artıyor boşuna almışım okadar büyük kullanmışım şu an 4no kullanıyorum iz olmuyor 6da bile iz oluyordu bez büyük geliyordu umarım işe yarar sizdede 🙏🏼🌸
berna_demir n-h-g-g maşallah biz 15 aylığız daha bugün 5 numara aldım 🙈 jenny willy kullanıyorum ben BİM’in bezi ondan böyle bir problem yaşamadım tavsiye ederim aylık fırsat paketleri geliyor normal paketlerine göre daha uygun daha hesaplı oluyor 🌸
Zeliff n-h-g-g Benim kızım 14 aylık biz 4 numara kullaniyoruz sizinkine 5 büyük gelir. Bezi çok yukarı çekmeden bağlayın bacaklarını çok sıkmasın ama sızdırmasinda
Glsn7581 YgmrDru benim de sağolsun abim amcam harçlık yollayonca 1,2,3, 4 e kadar bez almıştım o zaman 4 u boşa harcamiyim
Bilgeliya n-h-g-g bezlerken çok sikistrmayin .kalıp gibi oturmasn bebeğe. Bol bırakın hiç bsy olmaz tasmz . Bende kıyamıyorim kizarmasina hep bol biraktm