Minnakkk Kırmızı ve beyaz ete yuzde 48 zam yapılmıs Bi ona zam yoktu zaten artık iyice hersey pahalılastı ne yapacak acaba bu insanlar😒 asgari ucretle 850 zam yapılacakmış ya once sinde bizi bu zamlara alıstırıyırlar sanırım sonra da zam yaptık derler
2cocukannesi__ Minnakkk yuh anasini satim valla billahi bunlar tam gerizekali mi desem valla beni burdan komple silerler susuyorum susuyorum susuyor ulan asgari ücrete zam geliyor diyenin beennnn taaaaaa……….. satim emi hemi sevinen bir takım……….. tamam mı aşırı sinirliyim aşırı aşırı 140 ti enson yapmasınlar daha iyi
Minnakkk Brokolilim ben artık hic bişeyi anlamıyorum nasıl zam geliyor boyle cozemiyorum. Soz de ay cicek yagı gelmişti cok fazla indirim olacaktı ancak bindirşm oluyor bize
Brokolilim Minnakkk Zengin zenginliğini ikiye katladı orta kesim yok oldu fakir açlıktan ölecek yakında topraklarımız verimli her şey kendi mahsüllerimiz ama sürekli zam zam zam algıdan vergiden zaten bir ton para ödüyoruz devlete devlet halka bakacağına halk devletine bakıyor resmen
Minnakkk 2cocukannesi__ kasıkla verip kurekle almak bu olsa gerek…. Hic bişeyin ucundan tutamıyoruz iki cocugum var anca onlara yetişiyoruz kendimiz için biley yok hersey onlar için ama onlara da yetmiyor artık hep içerden yiyoruz diyor eşim maası iyi olmasına ragmen bu sartlarda 20 bin maas alacaksın ki biraz rahat edeceksin
Minnakkk Brokolilim kesinlikle cok dogru demişsiniz ne olacak halimiz kestiremiyorum artık nasıl bir dunyaya cocuk getirdim diyorum bazen
Brokolilim maysa-19 1 senedir mallar ucuza gidiyor yeme arpaya gelen zamların yanında mallar zararına satışa gidiyor malada zam gelmeli ki besicilik yapanlarında hakkını alması gerekir