Mrym46 furkanselin Glsn7581 delirmeceler Yzaman kızlar hepınıze bırsey sormak ıstıyorum. Oğlum dogar dogmaz açık kalp amelıyatı gecırdı. 28günlük bir yoğun bakım sürecımız oldu saglık ocagındaki ebemız sordugunda ben orda ısıtme testı yapılıp yapılmadıgını bılmedıgımden bılmıyorum dedım.neyse devlet hastanesıne gıttık testten gecdı ama orada bu cocuk uzun sure yogun bakımda kalmıs size bu test dogru sonuc vermeyebılır deyip daha ileri yöntem bir test istediler… devlet hastaneleri malum gıt gel bır turlu is bıtıremıyorsun. Amelıyattan dolayı enfeksıyon rıskımız yuksek sürekli saga sola götürmek istemıyorum. özele sordum 800lira gibi bir fiyat cıkardılar.. parasında değilim ama kafama da su takılıyor. Evde 2 yasında 1 oglum daha var kapılar kapalı olmasına ragmen bebegım salonda oynayan oğlumun sesıyle uyanıyor yada tepkı verıp sesler cıkarıyor. Drumuza sordum tamamen sıze kalmıs ister yapdırın ister yapdırmayın dıyor… muallakdayım. bu sekılde yogun bakım surecı olup, ılerı derece test ıstenen oldumu?