Gizemmerve13 Kızlar merhaba alerjik bir bebeğim var kkk aşısını hastane şartlarında yaptırmam gerekiyormuş. Devlet hastanesinde yapılabiliyor mu ? Özelde yapılıyorsa sadece nerede ve ne kadara yaptırdınız istanbulda oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim
fatma_erva Gizemmerve13 9 ay aşısı biz mi aliyor muşuz ve hastanede mi yapılıyor muş biz yarın sağlık ocağında yaptırcaz tam 9 aylık.
Balkizlarim Gizemmerve13 sağlık ocağına gittiğimde bize yapmıştı biz almadık yani yeni mi sistem bu şekilde acaba 💐
Leylaa_ Gizemmerve13 Kızımın da yumurta beyazına alerjisi oldu bilmeden kurabiye vermiştim . Doktorumuza söyledik aile hekimi aşıyı veriyor zaten doktorunuz bi kagit yazıyor acilde yaptırıyorsunuz damar yolu açılıyor herhangi bi şey olurda hemen müdahale etmek için. Sizin yumurta alerjiniz mi var
Gizemmerve13 fatma_erva bana sağlık ocağında söylediler hastanede yaptirman gerek bebeğinin alerjisi var diye
Leylaa_ Gizemmerve13 Bilmiyorum bizim ki gelin alın dedi buz aküsüyle verdiler . O devlet aşısı dışarıdan alamazsınız ki