Rukdem-1 Bebeğinizin boy kilo ne kadar benimki 2aylık 5500 kilo 57cm boy kız bebek sizce iyi mi? Etrafımdaki bebekler çok kilolu benimki zayıf mı ?
OlgaArslan Rukdem-1 şimdi kayıtlara baktım da benim kızım 2 aylıkken 4500 dü 55 cm di ki 3560 gr doğmuştu doktor geride demişti ama sağlık problemi yoktu şükür. Sizinki gayet normal gibi geldi. Bide sizin kaç kg doğduğuna bağlı 3-3.5 kg doğduysa normal görünüyor
[silindi] GUBILIK neden saglık problrmi olsun @Rukdem-1 bebeği 2.5 aylık boyu ve kilosu maşallah cok cok iyi. 2.5 aylık bebekten kaç kilo bekliyorsunuz ? Sağlık problemi oldugunu düşünmüyorum @GUBILIK 2.5 aylık bebegin 10 kilo olması brklenemez heralde ;)
GUBILIK [silindi] post sahıbıne yazın işte bu yazdıklarınızı. Ona istinaden saglık problemi mi var diye yazdım. Belli ki kendi takıntısı 🤷🏻♀️
[silindi] GUBILIK siz sağlık problemi var mı dıe sordugunuz icin size yazdım ben ayrıntıya dikkat edin :)
Rukdem-1 Yok çok şükür bi sağlık problemi Yok Yakınlarımdan birinin de oğlu var gelip gelip bana benimki 20 gün önce bu kilodaydı aramızda iki gün var benimki 6500 kilo vs diyip duruyor moralim bozuluyor bende sormak istedim sizinkiler kaç kilo diye ☺️