MinikBebeysi Kızlar siyah Profil çıtalı Duşa kabini kullanan Var mı ? Temizliği nasıl Çok kireç tutarmı ? Kullanan varsa Tavsıye edermi acaba 🥳🥳
Angel00 MinikBebeysi duşa kabinde size tek söyleyeceğim şey temizliğine dikkat edin öbür türlüsü çok zor temizle temizle yine aynı su lekeleri geçmiyor bir türlü birde yapıdan yapıya değişiyor galiba siz temizliği kolay tercih edin😊
simiyyy Resim atsaydınız iyi olurdu ablamda banyosunu siyah malzemeden yaptırdı söz ettiğinizin aynısıysa memnun kendisi su lekesi oluyor mu oluyor ama deterjanla silip geçiyorum bişeyi kalmıyor diyor.
MinikBebeysi https://imgyukle.com/i/E3Jjuc kızlar resim yükledim bi bakın bakalım demek istedigim dusa kabın çerçevesi
simiyyy MinikBebeysi evet ablamınkide bundan memnun, dediğim gibi su lekesi oluyor ama silince geçiyor diyor yormuyor onu
keremiko8024 Ben de onlardan var nerdeyse her banyodan sonra silinmek istiyo hemen su lekesi kalıyo çok güzel duruyor evet ama zor oluyo çocukla banyoya girerken yanınıza sünger ve banyo temizleyici alıp her girişte ancak silersenşz temiz durur