Ayse-21 İyi günler kızlar size bişey soracam kızım altı aylık bir gözünde içe kayma fark ettik cumartesi günü doktora götürecez böyle bir durum yaşayan varmı sonradan düzelme olur mu sizce?
Banaannede Ayse-21 evet götürdüm doktora doktor bi cihazla baktı göz kökünde kayma yok o yalancı kayma kendisi yapıyor dedi. Zamanla geçer dedi. Doktor göz köküne bakar size net bişey söyler
Cennet-Eserr Ayse-21 beneklerin göz kasları zayıf olduğu için bu durum Zamanla kaslar güçlendikçe geçiyormuş benim oğlumda da vardı götürdük öyle dedi doktor
minnosum25 Ayse-21 evet götürdüm göz kasları zamanla oturur dedi hemen düzelmesini beklemeyin zamanla düzelecek dedi fakat çok üç aylktı gotrdugmde ondan sonrada bir yasnda götürdüm bişey çıkmadı şükür 🤲
ZmrNsa09 Ayse-21 Benm kizimda da vardi goz kaymasi sasislik falan yok dedi goz doktoru testler falan yapti 6 aylikken gotrmustk suan 18 aylik düzeldi kayma falan yok zaten 2 yasina kadar kayma olmasi normal duzelir zamanla demisti doktor
Banaannede Ayse-21 inşallah çıkmayacak. Gün içerisinde pebcereden dışarı bakmasını sağlayın havalar düzelince dışarı çıkarıp uzaklara bakmasınu sağlayın biz her gün pencereden dışarı bakıyoruz geçti bile 😀
Alaranaz Ayse-21 benim kızımda da göz kayması oldu ama normalmiş sonradan düzeldi , içiniz rahat etsin istiyorsanız gene de götürün bi