Tugce kaderaynur78 doğduğunda saçları siyahtı. 8 aylık şu anda açığa yakın kumral ama 6. Aydan sonra bir anda olmadı. Gün gün açıldı hep
Berktug kaderaynur78 sarı saçlı koyu mavi bembeyaz doğan oğlum 6 aydan sonra kumral yeşil gözlü oldu 😂
kaderaynur78 Aklimdasin canım 6. Aydan öncede açılma oldumu güneşte ışıkta dipleri sarı görünüyo tüm esmer bebeklerdemi öyle görünür
Aklimdasin minnosum25 o sekilde kalır kumral olarak. Ama saclarını kesince dibi sarıdır :) büyük oglumda aynı sekilde 11 yasında
minnosum25 Aklimdasin valla saçı doğduğunda pek yoktu bir yasnda tamamen çıkmaya başladı hiç kestirmedm doğduğundan beri ☺️
kaderaynur78 Berktug ben ve eşim beyaz tenliyiz oğlumda ilk doğduğunda baya esmerdi şuan rengi biraz açıldı ama tam bizim gibi olmadı 6 aylık şuan ışık vurunca sanki saç dipleri sarı görünüyo
Aklimdasin kaderaynur78 evet 6.aydan oncede acılma olmustı Daha dogrusu ilk 3 aydan sonra degısmeye basladı. Alt sacları hep sarı guneste parlıyor. Walla inanın bilmiyorum. İlk oglum sapsarı dogdu halen sarı. Bu esmer dogdu ama acılıyor git gide
Themamacita Benim bebeğim de daha 2 haftalık ten rengi bayağı koyu saçları ise simsiyah 😁 ben çok beyaz tenliyim bebekliğimde saçlarım sarıya yakınmış babası ise kumral saçları da kahverengi sonradan bebişin ten rengi değişir mi acabası 🥲
Saresi kaderaynur78 ilk zamanlar yıkadıkça yüzü gözü açıldı gibi geliyordu 😂 şimdi bakıyorum da dönüp 6 aydan sonra daha çok açılmış ama en çok 8 aydan sonra