busrahnm-95 Arkadaşlar cok fazla gaz sorunumuz var asla geçmiyor diger ilacları vs denedik son umudum bu ikisinde. İkisi bir kullanılır mı ? Kullanan memnun kalan varmı?
Elifinannesiiiiiiiiii busrahnm-95 2005 yılında yapılan bir araştırmada beyinde hasar bırakıcı maddeye rastlanmıs dedi dr o damla için
gezentianne busrahnm-95 Biogaia ve nurse hurveys beraber kullandık ilk günler işe yaramıyor gibi ama sonra hayat kurtardı
SulNur İkisini birden kullandım ve çok memnun kaldım. Colex yani şurup olanı gece yatmadan önce veriyordum, damlayı gündüz veriyordum.
SulNur busrahnm-95 colexi gece yatarken sanırım şırıngasıyla 5 ml kadar veriyordum. Damlayı 15 er damla olacak şekilde 2 defa veriyordum.
Elifinannesiiiiiiiiii busrahnm-95 valla canım aldık 2 gün kullandık dr gittik söyledik direkt çöpe attırdı ve aynen onu söyledi biz biogai ve relektaz kullandık ama en etkilisi maflordu bir gaz çıkarıyordu onu kullanınca sesli sessli rahatlıyordu
Elifinannesiiiiiiiiii busrahnm-95 içeringinde suklaroz var pekte yararlı bir şey değil internetten bakabilirsnz
Nurka busrahnm-95 Oğluma günde 4 defa 2,5 ml şeklinde verdim, üzerinde 30 ml e kadar günde verilebilir yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam bizde baya işe yaradı emzirme öncesi veriyordum bol bol karın masajı yapıyordum.