ahlasla yaptıran var mı? hangi aşıyı hangi aylarda yaptırdınız? doktorumuz bize 2 tane isim verdi biri 9. aylıkken diğeri 7 aylıkken(8.ayı doldurmasına 1hafta kaldı)
Irmakprensesinannesi ahlasla nimerix olsun 2 doz 3 ve 5 ayda 7 ayda bexora 1.doz olduk 2 ve 3 doz biri 10 aylıkken diğeri 16 aylıkken olucak şuan 7 ay 17 günlük
Y-A-Annesi ahlasla menenjit 9. aydan sonra başlanması gerektiğini biliyorum araştırdığım kadarıyla. Benimki 3. Ayına girecek daha yolum uzun oraya😒
Rika ahlasla 8-11-15 3 doz baxsero 1 doz nimerix 15.ayda hem baxsero hem nimerix oldu birlikte 3 gun ates yapti gecti sukur
Yaduuu ahlasla biz 3. Ayda hem bexsero hem de nimenrix yaptırdık. İki asi için de 3-5 -13 olarak oluşturdu takvimi doktor.
Keskeuyusamm Bexsero ve nimenrix yaptırdık. bexsero 3 doz nimenrix tek doz tam hangi aylar hatırlamıyorum sadece bexseronun son dozu kaldı o da 18.ayında yapılacak
ahlasla Keskeuyusamm Irmakprensesinannesi Rika Yaduuu yaseminoztrk Mlkmhrrm Deletedmom_23 MiniKaya bexsero ve nimenrix ikisinide mi yaptırmak gerekiyor mutlaka? Bizim doktorda bexsero ile Menecra ismini verdi sadece Bir tanesi yapamıyor mu ki?
Rika Y-A-Annesi 3.ayda baslatan doktorlar var. cok uluslu bir toplum olduk malesef bu yuzden 3 e ceken doktorlar var
Aa1 Benim doktorum 1 yaş sonrası nimenrix yapılacağını söyledi 16 aylık olacağız 1 hafta sonra bu hafta yaptıracağız biZde
yaseminoztrk ahlasla 5 aylıkken bexseronuj ilk dozunu oldu bide 8 aylıkken 2. Dozu oldu. Şuan 13 ay 1 haftalık nimenrix yaptırdık dün. 14. Ayında tekrar bexseronun 3. Dozunu olacak
Mlkmhrrm ahlasla 3 doz yada 4 doz bexsore tam hatırlayamadım 1 doz nimerix yaptırdık son dozu gelen cuma bexsero nimerix birlikte yapıldı
MiniKaya ahlasla bexsero 1.doz 9 aylıktı doz 11 aylık doz 13 aylık ( 1 yaş aşısına denk geldiği için ertelenmişti 1 ay ) Nimenrix kaldı 1 doz
Dertlianaa ahlasla bende yaptıracağım da nette 9 aydan sonra yapılan ve 2 yaşından sonda yapılan dşye ayrılmış açıkçası hangisi ve kaç doz kafam karıştı birde ücretleri nelerdir bana Doktorum doz başına 750 dedi
Irmakprensesinannesi ahlasla menenjit 2 çeşidi halinde dokronurunuzun belirlediği seklde ayda yapiliyo
yaseminoztrk ahlasla sanırım tek başına nimenrix de yetiyormuş ama, bexsero b sınıfı bir menenjit hastalığı için nimenrix de a sınıfı menenjit hastalığı içinmiş. Biz o ayda tel başına nimenrix yeteceğini bilmediğimiz ve doktor tavsiye ettiği için bexsero vurdurmuştuk
MiniKaya ahlasla bexsero b grubu aşısıdır nimenrix ve menectra aynı içeriktedir bunlarda a-c-y-w içeren aşılardır iki aşının yapılması daha sağlıklı ve koruyucudur nimenrix ve menectra 1 yaşından önce 2 doz şeklinde bir yaşından sonra tek doz şeklinde uygulanır bexsero 3 doz bu şekilde biliyorum ☺️
yaseminoztrk ahlasla 13. Ayında yaptırdık biz dün ama tek nimenrix yapılacaksa sanırım tam 1 yaşında yapılıyor