Melesss Bebeğim 5,5 aylık kafa sallamayı öğrenmiş herhalde yeni güncelleme geldi çocuğuma kafasını hayır der gibi sallıyor. Bu gelişimiyle mi alakalı yoksa tedirgin olmalı mıyım?
Soe Melesss benim oğlum 9 aylık son 1 aydır yapıyor yaparken de gülüyor çoğu zaman. İnternette bi sürü şey yazıyo korkutuyo insanı ama ben sıkıntılı bir durum olduğunu sanmıyorum
Winnithepooh Melesss 31 aylık bebeği 2 gündür yapıyor birden basladi bende şaştım sorun mu var diye 🤦♀️
Melesss Soe bizimkininde neşesi yerinde çok şükür bir sıkıntı görmedim ama dediğiniz gibi kafamda deli sorular…
Melesss Soe sizde sorar mısınız sizin doktorunuz ne diyecek acaba? O da aynı şeyi derse içim daha da rahatlar🌸
Dilek28 Soe benim bebeğim 5 aylıkken uykusu geldiğinde diş döneminde agrıdan yapıyordu kendiliğinden bıraktı dişleri çıktı rahatladı :)
Meyracukurmaraz Benim kızımda 7 aylık 2 3 haftadır yapıyo İnternet korkutuyor insanı yok atizim kulak iltihabı falan bende korktum ama yaparken de gülüyo bebekler bize cevap için yada bişeyler anlatmak için falan da yapabiliyomuş
duyguarsddn25 Meyracukurmaraz İnternet zaten feleket senaryosu dolu ben hiç bakmıyorum ne olursa olsun boşver takma 🌺
EB1661 Melesss Dişleri ile alakalımıdır bilmiyorum azı diş mevzumuz var zaten ama dikkat ettim nezaman e ee yapalımmı diyorum ozaman kafasını sallıyo kucağıma alıyorum uyumak istiyosa kendini geri atıp kafasını sallayıp e eeee diyo ayagımda sallarken bianda sallamayı bıraktığımda kafasını sallıyo son iki aydır ayakda uyuyo kucakda uyuyan bir bebekti yeni çıktı buda ayakda sallamakdan olduğu belli yani 14 aylık bu arada sorun etme sende geçicidir
duyguarsddn25 Melesss bebeğim 9. 5 aylık yapıyordu önceden şimdi bunu yer misin diyorum kafayı sallıyor mama veriyorum yemek istemediğinden de yapıyor ama azalttı sanki bilmiyorum yani 🙄