Nessmom Merhaba süt arttırmak için kimyon iyi diyorlar nasıl kullanıyorsunuz yani yemeğe mi koymalıyım yoksa kaynatıp içmelimiyim bilemedim ? Ya da başka en iyi bildiğiniz arttırmak için tarif var mı ? bebeğim meme reddi yaşıyor 6 aylık olucak 3 aydır böyleyiz ama buaralar artık sütüm çok azaldı sağınca farkediyorum
Glsn7581 Nessmom kimyon sut artırmaz ki gazı engeller sütun tadını güzelleştirir.bol su ,tahin,çemen otu, balkabağı sütü artırır.sut kalitesini artırmak için protein ağırlıklı beslenmeye dikkat edin
gmzlgzl Nessmom rezene cnm bn bi dönem bıraktm midem agrıyordu karıştırmamk adına ilaç kullandıgım için ilaçlarm bitti yeniden rezeneye başladım içmedgm dönem kuruydu gögsüm şimdi aktıgını hissediyorm çamaşrm ıslanıyor dene sende ama sürekli içeceksin etki görmek adına hem ödem attırıyor
Melesss Nessmom süt artttırır mı bilmiyorum fakat bebeğim gazlıydı tohum kimyonu kaynatıp günde 3 bardak içerdim
Nessmom Glsn7581 tamamdır tahinde hiç sevmem deniyeyim helvasını yedim oda kilo yapıyor hergün kaşık kaşık yiyince ☺️
Nessmom gmzlgzl bende yaklaşık 2 haftadır içmiyorum artık tadından bıktığım için tekrar başlıyayım o zaman belkide dediğin gibidir rezeneyi bıraktım çünkü 2 hafta önce 1 haftadır sütüm sağınca önceden 200 240 cc çıkardı emzirmeme rağmen hemde şuan az emiyor ve sağınca 90 cc zor çıkıyor
gmzlgzl Nessmom rezenenin etkisi işte cnm bnde senn gibi oldm şimdi yeniden başladım bakıyorm çmşrm ıslanıyor kaynama oluyor
Glsn7581 Nessmom basit karbonhidratlardan fakir protein ağırlıklı beslenmeye dikkat ederseniz süt kalitesi artar kilo da almazsınız.bir de çay yanı atistirmaliklari birakin
Wolverine Nessmom evet artırır, içinde zengin demir ve kalsiyum olan bir baharat aynı zamanda süt kanallarini uyardığı için sütü artırır. Gaz sorununa da iyi gelir. Bir çay kaşığı kimyonu bir bardak sıcak suyla demleyip içebilir veya günlük su tuketiminize ekleyebilirsiniz. Ben 1lt suya bir kaşık koyup iciyordum