Esmis Masal_Ask ben yeni başladım . Memede bir iki dk duruyordu şimdi mama bitene kadar memede. Sütüm artar mı faydası olur mu zamanla göreceğim .
Masal_Ask Esmis Artar Allahn izniyle canım 🤲🏻❤️ peki kullanımı nasıl bebegin kaç aylık birde bende alıp denemek istiyorum kaç numara kullanıyorsunuz
Yasminhafsa Ben denedim ama benim kız inatçı olduğu için almadı. Biberona alışmıştı. Kendim sonda aldım eczaneden şırınga aldım yaptım. Deneyin bence maliyeti 25 tl anca tutmuştu
Masal_Ask Yasminhafsa benim kızımda inatçı malesef şuan eskiye göre daha sık mama içiyor emiyor ama uzun durmuyor birde eds yöntemini denemek istemiştim bu arada kaç aylıktı bebeğiniz
Esmis Masal_Ask bebeğim 2bucuk aylık 40 indan sonra ret başladı çok kısa süreli emiyordu . Sadece sonda aldım interntten biberonun ucunu genişlettim diğer ucunu da göğüs ucumla beraber ağzına veriyorum . Emdigini hissediyorum hemde mamayı yavaş yavaş vermiş oluyorum . 5 numara aldim
Masal_Ask Esmis teşekkür ederim bende alıp deneyeceğim kızım 6 ay 20 günlük inşallah faydasını görürüz ❤️🤲🏻🤲🏻