YagmurunAnnesi Anneler merhaba. 10 aylık oğlum gece kalkıyor 2 saat uyumuyor. Ağlamıyor ama sanki gündüz vaktiymiş gibi oturmak oynamak istiyor. 🥲Gündüz de öyle aman aman uykusu yok. Ne yapabilirim acaba🤷🏻♀️
Ecemegem YagmurunAnnesi bizde aynıyız 4.5 aylık kızım uykuya saatlerce döndüremiyorum bu nedir ya ikiz büyüttüm böyle yapmadılar 😓
ikicocuklubirhayat2022 YagmurunAnnesi benimde kızım 2,5 aylık şu an bizde öyleyiz. Kalkınca 2 saat uyutamam,ışık kapalı çıt çıkmıyor ama asla uyumuyor😢
Lilababymom YagmurunAnnesi bir süre böyle gidecek sonra normalde döner. Biz ee öyleydik. 14 aylık oldu hala arada uyaniyor öyle
Limonipek YagmurunAnnesi benim kızda aynı 8.5 aylık gece uyanr iki saat oturur gündüz uykuları 30 dk geçmez hic
YagmurunAnnesi Ecemegem ikicocuklubirhayat2022 Limonipek yalnız değilmişim demekki. Sırf sinirlenmemek için bende kalkıp oturma odasına götürüyorum oyuncak falan verip yanında gözlerimi dinlendiriyorum valla. 1 saat geçmeden de uyutmaya çalışmıyorum 🤷🏻♀️ Çünkü sallasam da otursa da 1 saatten önce asla uyumuyor
YagmurunAnnesi Lilababymom Kızımda öyleydi ama unuttum ne zaman düzeldi 🙈 şimdi iki tane olunca gündüzleri de pek uyuyamıyorum. 4 saat uykuyla evin içinde ruh gibi geziyorum 😂
Limonipek YagmurunAnnesi aynen benim kızda öyle saati dolmadan asla uyumaz ne yaparsan yap o yüzden bende uyumuyorjm ama ben yatakdan çıkartmiyorim ne olursa olsun çünkü bu sefer sürekli isteyecek iceriyi
YagmurunAnnesi Limonipek acaba ben sürekli içeri götürüyorum diye mi uyanıyor 🥺 neyse bir dahakine bende içeri götürmeyeyim en iyisi. 10 aylık gündüz 3 uyku yapıyor acaba ondan da olabilir mi diyorum. Kaç uyku yapıyor sizinkiler kaç aylık