Kuzey1 Kızlar bebeğim 50 günlük. Gunde 8 9defa kaka yapıyor bazen daha fazlada olabiliyor bu normal mi
Elele Kuzey1 nasıl kaka yapıyor mukus var mı rengi nasıl? Benim oğlum da günde 6-7 kere yapıyodu süt alerjisi çıktı
Edizin_Annesi Kuzey1 canım benim de öyle sarı ve sulu ☺️ Arada taneli 7 8 defa yapar kilo alımı da iyi 45 günlük süt yarıyor cok şükür senın de öyledir :) korkma
Kuzey1 Elele genelde hep sarı renkte ve cıvık oluyo bazen tanecikli gibi oluyo. Anne sütü içiyo sadece
Meryemmm Elele süt alerjisi için neler yapıyorsunuz bizde 2 aylığız bizde de çıktı.. her geçen gün biseye alerji oluyoruz
Elele Meryemmm çok sıkı diyet yapmak gerekiyor biz mama da kullanıyoruz alerji maması verdiler onu içiyor ben de sıkı diyetteyim süt ürünleri tavuk eti et yok çok zor sadece zeytin ekmek tüketiyorum resmen ama sıkı diyet yapınca daha erken geçiyormuş diye duydum 🤷🏻♀️ Doktorlar yardımcı olmuyor bana ye diyorlar et ye ama yediğimde bebeğimin yüzü kıpkırmızı oluyor etkiliyor
Yagizmomms Benimki ilk 3 ay hep öyleydi . Günde 7,8 defa yapardı. Kilo alımı çok iyiydi ,doktor sütün yarıyor ondan demişti. Hiç biseyi yoktu yani 😊
Meryemmm Elele bir anda kesme taraftarı değiller bana da yumurta Kuruyemis ve et serbest ama ne zaman yesem kanaması oldu ve ben kendim biraktim
Elele Meryemmm valla bana da ye dedi doktor sordum ye yüzünde tepkime olursa kesersin dedi ben de et yedim çok fena kızardı yüzü tavuk yedim yine öyle bıraktım onları mecburen öyle gördükçe de içim gidiyor yani daha iki gün önce yine gittim doktora o da ek gıdaya başla direk dedi kendin de ye et falan çok kötü olursa yemezsin dedi güzel ilgilenen bir doktor bulmak istiyorum ama yine özele teşvik ediyorlar malesef herkesin bi muayeneye 500 lira verecek gücü yok ki🤷🏻♀️
Meryemmm Elele vitamine başladılar mi bena kendim icin vitamin verdiler. Doktorluk Birsey değil bence bisey yeyip 3 gün bekleyin ben böyle yaparken kabak ıspanak tere roka zeytin karpuz yiyirum. Bakıyorum 3 gün sonunda kan Yok denemek istediğimi deniyorum.
Elele Meryemmm hayır iki tane farklı doktora gittim ikisi de pek oralı olmadı ek gıdayı sor dedi çocuk doktoru öyle başla dedi geçende gittim sordum ver direk sebze çorbaları meyve püreleri ver iki ay sonra da et kat çorbasına dedi şu zaman diyet aç bu zaman açma hiç bişey diyen yok ben de bugün tavuk denicem bakalım böyle böyle bakcaz geçti mi diye