Almilamoms Bebeğim 7 ay 2 günlük ne sürünme ne donme ne desteksiz oturma hiçbiri yok endişelenmeye başlıyorum …
Emir123ali Almilamoms 8 ayında oturmaya başlar ve her bebek farklı hiç sürünmeden sıralamadan yürüyen çok bebek var tabiki anne olarak siz bebeğinizi daha iyi bilirsiniz eğer içiniz rahat değilse doktora götürün mutlaka inşallah korktunuz gibi bi durum yoktur
Saremmask Almilamoms daha erken ❤️🥰 emekleme içinde önüne sesli , ve renkli bir oyuncak koyun almak isterse daha çok emekleme isteği olur
Nefertitim Almilamoms benim bebeğimde geç oturdu geç emekledi geç yürüdü. Doktor bi problem olduğunu söylemiyorsa endişe etmeyin. Zamanı gelince hepsini yapacak 🧡
TheFlora 9 aylıkken desteksiz oturmaya başladı. Sonra ben sürekli ellerinden tutup ayakta yürüttüm öyle öyle derken 14 aylıkk yürüdü.
Lilakk Haraketli mi bebeginiz ? 9 ay olacagız oturmuyor hala 3 farklı farklı doktordon sorduk normal dedi baze bebekler haraket ettigi için dengesini tutyor dedi bizim oglanda hiç sevmez oturmadın oturturuyorum kalkacam diye surekli çabalyo
Lilakk Çoçuktan çlçuga degişir komşumun oglu var 8 aylık artık koltukların kenarına tutunup yurmeye çalışıyor