khrmankumsl Kızlar bu gün 8. Günüm doğum yapalı batikonla temizliyorum dikişlerimi ılık suyla yıkıyorum sık sık ama bu gün batikonla silerken batikona ip düştü bu normal bir durummu yaşayan var mı ? Dikiş açılmış olamaz diöi
Ozg3506 khrmankumsl Benimde öyle oluyordu ama bana doktorum batikon falan vermedi sargı bezini alt tarafına koy ve kuru kalsın demişti ki benim dikişlerim patlamıştı kendi kendine kaynadı kapandı hiç korkmayın birşey olmuyor
Asumert khrmankumsl fito krem alin onu sürün doktorum onu vermişti batikon yerine. batikon gec iyilestiriyor cok sık yıkamayın
khrmankumsl beyazkelebegim birde hafif şişlik var ama öyle aman aman ağrım sızım yok rahat hareket ediyorum internette enfeksiyon dikiş açılması falan yazıyordu korktum baya
beyazkelebegim khrmankumsl yok iyileştikçe ipler çıkıyor. Bende sizin gibi pansuman yaparken hep görürdüm
khrmankumsl prensesannesiiiiiiiiii yani acı eşiğinize göre değişir açılmanız varsa kendi sancınız varsa ve iyi ıkınabiliyorsanız çok kolay. Ama tam tersi ıkanamazsanız açılma olmadan suni sancı alırsanız kabus gibi 😂
Kbragzl khrmankumsl baticon yapmaya devam et dikişleri kuruttuğu için çabuk iyileşiyor. Korkma arada. Öyle kurudukça düşebilir dikişler