Balkizlarim 1balkizannesi evet ben hep kullanıyorum yüzüme vücuduma çok mükemmel bir şey gerçekten 🌈👌😍
1balkizannesi Gryffindor etmiyor cnm aksine cildi açıyor kendi tonuna getiriyor. Ben üstüne bebe yağı sürdüm. Yaptıktan sonra.
elifizm Gryffindor gerçek ruşur taşının üzerinde mühür olur. Önce keseye sonrs bacaklara kollara yüz hariç her yere uygulanabilir fakat yüz için uygun değildir. Yüz için peelinglerin bile çizdiğini söylüyorlar. Güzelleşelim ams zedelemeyelim😍
1balkizannesi birmelekannesiiio 1.Cildi tahriş etmeden üzerindeki ölü deri ve hücreleri nazikçe temizler.Doğal peelingdir. 2.Doğum, Yaşlılık, Güneş , Akne lekelerine etkilidir. 3 Siyah nokta ve yağ bezelerini temizler. 4.Topuk çatlaklarını onarır.
1balkizannesi elifizm Ruşur taşı genel olarak ıslak ve nemli cilt üzerinde kullanılır. Özellikle el ve yüz ile beraber vücudun her noktasına sürüldükten sonra 1 dakika kadar beklenir. Bu konuda el ile vücudun farklı noktalarına yumuşak hareketlerle masaj yapmak yeterlidir.☺️
1balkizannesi zeynep91 verirdim canım ama benim aldığım bitmiş mühürlü olandan uygun fiyata kendim bakıp alabilirsin. ☺️
Gryffindor elifizm Stresli bir lohusalıktı ona bağlıyorum. Roza hastalığı gibi de bilemedim. İyi bir dermatologa görünmem lazım ama ihmal ediyorum hep.