Deletedmom_11 Bebeğim 3 aylık. Son 3 haftadır öylesine saçlarım dökülüyor ki. Erkek tipi dökülmeye benzedi yanlar açıldı artık. Böyle giderse kel kalcam 🥺 varmı bi çözümü uada yaşayan 🤔 neden oluyoki
birtutamsac Deletedmom_11 10,5 aydır çözüm bulamadım avuç avuç dökülüyor 😣 emzirmeyi bırakınca eski halini alır belki
gokce24 Deletedmom_11 acilen kan tahlili yaptır doktor kontrolünde Demir kan takviyesine başla canım depoların boşalmış
Asellzey Ben bütün degerlerime baktırdım, d vitamini dışında herşeyin güzel çıktı , d vitanimin felaket düşük bu sebeple aşırı dökülmem var ,damla kullanıyorum geçmezse tekrar konuşalım dedi doktor 🤦♀️
Merveensarelisa Deletedmom_11 bende aynı sorundan kan verdim ama maalesef sadece kan ilacı kullanılıyor cnku diğer vitamin ilaçları sütü azaltıyormus o vitaminleri sebze meyvelerden alabilirsin ayrıca şampuan aktardan aldım sarımsaklı mavi serum aldım hiçbir kimyasal ürün kullanmıyorum saç kremi sprey vs inşallah azalır dökülme
sedaozan Deletedmom_11 doğum sonrası her kadının korkulu rüyası maalesef gir saçlarım hamilelikte çok daha güzel olmuştu şuan bi tutam kaldı 😢 dökülmesi yetmezmiş gibi bide oğlum sürekli çekip saçlarımı yoluyor 😂
EslemReyhan Deletedmom_11 bebek emdiği için vücudumuzda vitamin falan kalmıyo bu da saçımıza cildimize yansıyo yeşil mercimek dökülmemesine yardımcı olur ve karanfili suda kaynatıp saçınıza sürerseniz o da etkisini gösterir ☺️
Dilek_5 Ay benm de dökülüyor buraya post açmaya üşenmiştim benm de bebeğim 3 buçuk aylık son 1 aydır da benm fazlaca dökülüyor önceden salı sürekli toplanırsa dökülme yapar saçı açım diye duymuştum tabi bu enzirenler içim değil genel olarak söylenti ama bebek varken saçı salmak pek mümkün olmuyor hele ki artık tutmaya ellerini keşfetmeye başladı toplu olan saçımı bile yoluyor bende yardımlarınıza muhtacım d vitamini eksik olunca dökülür diye biliyorum ama napmalıyız dökülmemesi için