Kose21 Selamün aleyküm kızlar malum Ramazan yaklaşıyor ve oruç tutmak istiyorum insaAllah. Geçenler de Solgar Bira mayasının sütü arttırdığını duydum kullanan var mı acaba?
BelisMelis411 Kose21 bende kullanıyorum hıc yoktan ıyıdır dıyorum sabah 2. Oglen 2 aksma 2. Dıye soylemıslerdı kımler nasıl kullanıyor acaba bılgı verırmısınız sizde ama bu ara oglen ıcmıyorum ıcsem daha ıyı olucak demekkı
Youngmom7 Kose21 alay etmeyin lütfen. Bu söylediğiniz şeyi ilk kez duydum. Bu yüzden bira ismini duyunca bir bakiyin dedim. Girdim selamün aleyküm yazıyor halla halla dedim okuyunca anladım 😑🤦
Kose21 esolinn ya araştırdım baya yorumları okudum çoğu kişide fayda etmiş olmadı alırım kullanırım ya 🙆
esolinn Kose21 Bu tarz ürünlerin sonucunu denemeden kestirmek mümkün değil zaten kişiden kişiye değişiyor mutlaka 🤷🏼♀️ Umarım beklentinizi karşılar
esolinn BelisMelis411 Günde 6 taneye kadar kullanılabiliyor ister sabah 3 akşam 3, ister sabah öğle akşam ikişer adet içebilirsimiz. Ben 6 adet içmeye gerek duymuyorum sabah 2 akşam 2 içiyorum yeterli geliyor
Kose21 Youngmom7 canım kuru maya ya bile bira mayası deniliyor. Alkol etkisi yaratacak madde yok oyuzden caiz fetvasina bakabilirsin 😘
esolinn BelisMelis411 Farketmiyor aç tok nasıl denk gelirse o an o şekilde alıyorum ben bi sıkıntı yaşamadım hiç
Hemsireannis Kose21 ben 1 hafta oldu ama baya bı fark etti normalde azalmıştı sütüm şimdi sağsam sagılır yani ben memnun kaldım sabah 3 akşam 3 kullanıyorum
Edanurkkeless Ben rezene anason karıştırıp çay yapıyorum bi de üstüne solgar içiyorum aşırı süt yapıyor
Youngmom7 Kose21 hayır anlamdiniz beni . Ben ismini bilmediğim için bir baktim selamün aleyküm ramazan fln Dior . Sonradan anladım maya oldugu😂😂😂😂