Mihrimah9 Birgün’de okuyacagm elmden hiç düşmeyecek merakla sonunu bekleyecgm birkac kitap önerir mısınz
Tugce3493 Mihrimah9 jean christophe grange kitapları polisiye ve efsane bence. Ozellıkle kızıl nehirler filmide var
Prensess_annesii Mihrimah9 Ahmet Ümit İstanbul hatırası favorim diğer kitapları da çok güzel. Polisiye tarzı dizi gibi devamını çok merak ediyorsunuz ve katili bulmak için virane kadar elinizden bırakamiyorsunuz
Visnelivotka Mihrimah9 Gör beni. Cinayetin Şifresi.💐 Ölü Ruhlar ormanı.💐 Fareler ve insanlar.💐 Yaralı. Senden önce ben. 💐 En güzellerine çiçek koydum 😅
Prensess_annesii Mihrimah9 o zaman debbie macomber in kitaplarını öneririm sade bir dil bir kadının hayatını anlatan sürükleyici kitapları var
Gizem59 Mihrimah9 sarah jio nun kitaplarını tavsiye ederim, özellikle böğürtlen kışı ben kitap okumayı çok seven biri değilim yani beni sürüklemesi, etkilemesi lazım bu kadının kalemi o kadar akıcı ve hikayeleri o kadar güzel ki denemelisiniz bence.
mekikkk Sırasıyla -şeker portakalı -güneşi uyandıralım -delifişek✨ ayrıca ayşe kulin ablamızda çok sürükleyici kaleme sahip ‘veda’sına bayılmıştım seriyi bi haftada bitirmiştim tuvalette bile okuyordum 😬
g-k-s0212 Mihrimah9 Betty Mahmudi Kızım Olmadan Asla Nihan Kaya tüm kitapları beni çok bağlamıştır kendine. Livaneli eserleri aynı şekilde.. Son Ada ve Kardeşimin Hikayesi en sevdiklerim.