Rainnnn Kızlarr ya bebişe demir ilacı verirken hep çırpınıyo eli yüzü kıyafetleri hep kan gibi oluyor çıkmıyorda lekesi siz nasıl veriyosunuz allah aşkına kafayı yicem . Bide ilacı verince hiç kusmayan bebek akşama kadar kusuyor ara ara :(
alchn Rainnnn bir nevresim var hep leke cosla flaan çıkarmadi iki senedir var😁😁😁 bebek yorganı saklıyorum 😁
Ayln1613 Rainnnn hangi markanın demirini kullanıyorsunuz ben bebeğime 7 damla vitagil veriyorum kaşığa damlatıp içiriyorum elini atıyor bugün üstüne döküldü yıkattım lekesi çıktı zaten rengi öyle kan gibi değil keçiboynuzu özü ile tatlandırıldığından bebeğim çokta karşı koymuyor ve kusmuyor tavsiye ederim
Rainnnn Ayln1613 normalde özel ilaç alacaktık ama bu ay sıkışınca devletin verdiğini kullanıyorum 10 güne kadar özel ilaca geçicem bestiron . Buna başlicaz ama şuankinin adını hatırlamıyorum bebek uyuyor ilaç odada
yaprak_34 Ayln1613 neden kaşığa damlamıyorsunuz onu cam pipeti var zaten. kızım 9 aylık 50 ye kadar çekip ağzına sıkıyorum bir damla bile düşmüyor .Doktor bana öyle yapmamı söyledi .
Ysmndmrl Rainnnn ben devletin verdiğini almadım içeriği temiz değil dediler birde bebekler sevmiyormuş ocen aldım hiç leke yapmıyor ayrıca tadını seviyor kusma olmadı çok şükür
pattisanne Rainnnn lekeler için tek tavsiye verebilirim 😅 limonu alıp lekeye iyice sıkın iyice yedirin lekeye limonu, 24 saat bekletin limonu üzerinde kendiliğinden çıkmış olduğunu göreceksiniz.
Mavis34 Rainnnn beyaz mendile bulaşmıştı çamaşır suyuna koydum yinede tam çıkmadı leke. Bende sağlık ocağı damlasını verince çok huzursuzlanıyor ve akşama kadar her emziğini kusuyor yarın doktora danışıp değiştiricem
Siret Rainnnn size tavsiyem sidefer alın biz onu aldık direk devletinkini vermedik ne leke ne kusma hatta devletteki çocuk doktoru onu almakla iyi etmişsiniz dedi
Saricizgilibeyazev Siret benimde size tavsiyem sdefr kullandık hiç işe yaramadı hiç doldurmamış depoları da
Mavis34 Rainnnn aynen benim oğlumda prematüre doğmuştu kilosu da düşük birde tüm gün ağlak huzursuz oluyor ıyce o yüzden vermiyorum artık doktorun önerisine göre başka deniycem