Zelele_zulala90 22 aylık kızım sürekli çoraplarini çıkarıyor ben giydiriyoruz o çıkarıyor malum kış .benim gibi çocuğu olanlar varmı tek bizmi böyleyiz
ilosasell Zelele_zulala90 bizde varız daha doğrusu vardık 🤣 her fırsatta asılıp çıkarıyordu en son hasta olacak diye kendisinden çoraplı pantalonlardan aldm Bi iki denedi çıkaramayınca ağladı sızladı sonra alıştı artk normal çorapta giyiyoruz çok nadir çıkarıyor
Medusafer Zelele_zulala90 20 aylık kizim asla çorap giymiyor 7 8 aylıkken alisti çıkarmaya sadece dışarı çıkarken ayakkabi giyeceğinde çorap giyiyor evimiz soğuk hele yerler buz gibi ama ona birsey olmuyor ben kendim çorapsız ve terliksiz gezemiyorum o bütün kişi çıplak ayakla geçirdi
Zelele_zulala90 Medusafer aynen beni anlattınız ben corapliyken üşüyorum kızım çorapsız geziyor valla giy çıkar oynuyoruz surekli
Ebru223 14 aylık kızım var o çıkarıyor ben giydiriyorum. Bu konuda tolerans göstermeyin corapsizliga alisiyorlar. Arkadaşımın oğlu 4 yaşında tüm kişi çorapsız geçirdi
Rainnnn Zelele_zulala90 ah maalesef yengeminki öleydi külotlu çorapta buldu çareyi ev sıcak ama macbur giydiriyordu üstüne pijama giydirmiyor