Poyrazin_annesii Meraba 3 haftalık bebegım var ve beslenme sonrası agzından yada burnundan süt gelıo acaba bu reflü belirtısımı doktora gıtmelımıym
Durulina17 Poyrazin_annesii kusmayan bebek bilmiyorum ama eğer çok fazla kusuyorsa kilo alımi yavaşsa gitmelisiniz reflü olsada kilo alımında sıkıntı yoksa ilaç vermiyorlar bildiğim kadarıyla
parlaegegunes Poyrazin_annesii benim oğlumda 32 günlük doğduğundan beri burnundan ağzından fışkırarak kusuyor doktora söyledim bişi olmaz büyüdükçe geçer dedi bilmiyorum bende korkuyorum
Yenigelinnur Benim kızım da öyleydi 40 ı çıkana kadar kusuyordu fışkırır tarzda . Doktora gittiğimde kilo alıyor ilaç vermeye gerek yok dedi sağlık ocağına gittiğinizde kilo takibini yapar zaten şimdi 75 günlük bir iki defa kusuyor
YsmnShbz Bende gitmiştim 1 aylık kontrolünde kilo alımı normal dedi ultrasonda baktı gelişimi normal fazla sütü atiyirdur dedi sizde birinci ay kontrolünde sorabilirsiniz
Drkn Benim bebegimde öyleydi burnundan süt geliyordu doktorumuz normal demişti ama 1 2 ay sonra şiddetlenmişti kusmaları reflu çıkmıştı reflu maması kullanmistik suan 8 aylik olmak üzere şükür bitti diyebilirim