Haticylzm 4 ay aşısını olduk bugün ateşi ne yaparsam yapayım inmedi kızlar daha ilerler diye çok korkuyorum ılık kompres uyguladım calpol verdim ne yapıcam şuan uyuyor alnına nemli bez koydum
Aklimdasin Haticylzm çok yüksek değil su anda ateşi. 39,5’ten düşürdüm ateşini soguk odada yattık cırılcıplak soydum ılık dus aldırmıstım. Odası yinede cok sıcak olmasın fazla kalın giydirmeyin yinede
KeremMomm Korkma canım üzerine ince giydir ayağında çorabı olsun sık sık emzir ve kontrol et ateşi inşallah hemen geçer
MelissaYurtsever Haticylzm daha fazla çıkarsa şurup içirebilirsiniz yani abartılacak birşey yok ortada bence🙂
Babybus_ MelissaYurtsever belki ilk tecrübesiz niye böyle tersler azarlar gibi konuşuyorsunuz madem gerginsin yorum yapma görme illa terslemenmi lazim ne hakla haddinizi bilin ya sizin gibiler cevresini mutsuz eden oraya buraya saran tipler iste
Temmuz2021 Haticylzm 37,6 ateş değil, normal sayılır, korkmayın. Aşı huzursuzluk yapmıştır. Benim kızın ateşi geçen hafta 40 a cıktı :)) 37,6 olunvçca tamam düzeldi dediler.
miraninannesi07 Haticylzm ateş bağışıklık sisteminin çalıştığını gösterir. Hastaneler 39.5 dan sonrasını ateş olarak görüyor. Ilık duş aldırın, üzerini giydirmeyin ince bir atletle kalsın gerekirse. Ateşi hiç yüksek değil endişe etmeyin.
Bebegimm1 Haticylzm ateşi yuksek degil vucut bagisiklik kazaniyor dirensin bekleyin ben 38 den sonra kullaniyorum şurubu oda son çare olarak ılık bez koyun koltuk altina alnina ustunu tek kat birakin kucaga çok almayin odaniz sicak olmasin bu sekilde bile düşer endişe etmeyin.ateşini de kulaktan veya koltuk altindan ölçün
MelissaYurtsever Haticylzm bende tek cocuk annesiyim😅 zamanla endişelenmenin yararı olmadığını sizi streslendirdiğini çocuğunuza yansıdığını fark edince vazgeçersiniz.. Endişelensek nolucak endişelenmesek nolucak ki? Biz elimizden geleni yaparız gerisi Allaha kalmış, olacağa pek fazla engel olamayız bu yüzden de rahat olmakta fayda var🥰 bu benim düşüncem öyle olmak zorundasınız diyemem sadece fikirimi sundum🙂
Cennetagaci Haticylzm 38 olunca şurup verin. Doktorumuz öyle tavsiye etmişti bize. Ateşi çıkarsa ayaklarının altına limon sürüp çorap giydirin. Ateşini düşürür.