meskub Bir aylık bebeğim var sütüm yetmiyor diye doktorun söylemesiyle mamaya başladık hem emiyor emdiği için bir ölçek mama veriyorum ama ilk başlara göre sütüm artı ama ne kadar emerse emsin sütümle doymuyor ne yapacağım bilmiyorum emmesini çok istiyorum sütümle doymasını
Aklimdasin meskub tahinli helva yiyin cok iyi süt yapıyor denemediyseniz tavsiyem deneyin anında etki ediyor
Gamzeaykut meskub merhaba, Bende sizin gibiydim. Mamaya Dr. Yüzünden başladım. Gunde 3 saat arayla 30luk mama verdim. Sonra bu 4 saatte 60 cc ye döndü. Baktım sütüm iyi olmaya başladı. Günde iki defaya sonra bir defaya düşürdüm ve şimdi mama hic vermiyorum şu an 3 aylığız. Siz ne kadar çok emzirirseniz bebeğiniz o kadar alacak gerekirse 15 dkda bir emzirin. Ben oyle yapmıştım.
Deryakadir meskub ben de öyle maalesef sütüm çok az diye mama verdim başından beri tabi mamaya alıştı bir aydır reddediyor sağınca da çıkmıyor nasıl olacak bilmiyorum ben de yemedikçe aç kalmasın diye mama verdim mama da verdikçe memeyi reddetti😞
meskub Aklimdasin her gün yiyorum sütüm var ilk başa görene arttı bebeğimde emiyor ama hiç benden doymuyor
meskub Deryakadir benim ilk oğlum da göğüs ucum yoktu direk mama verdik o yüzden hiç tutmadı ama şimdi kızımda 5 haftadır hem mama hem emzirme iki şekilde götürdük burdan sonra birine yönelecek biliyorum o yüzden sütümün ona yetmedi gerekiyor
Glsn7581 Bol bol emzirmek sıcak duş,bol su bunlar .hurma . balkabağı haşlayıp yiyebilirsiniz.sut kalitesi için çay yanı gofret,kek , bisküvi tarzını yemeyin.protein ağırlıklı beslenmeye dikkat edin.artacak hatta sütün rengi sarıya dönecek.