Dolores Serpil51 pilav ve makarna hariç tüm yemekleri düdüklüde yapıyorum. Sulu yemekler, çorbalar, dolmalar, haşlamalar 😎😎😎
precious_mother Serpil51 ben cok korkuyorum bir kere fasulye koymuştum annemlerde payladı korkunçtu o günden sonra tövbe ettim
Serpil51 Dolores yaprak sarmasını nasıl oluyor dik mi diziyorsunuz suyu üstünü geçiyo mu kaç dk oluyor
PortakalliKahve Serpil51 benim arkadaşım aklına gelen her yemeği düdüklüde yapar çorba,sebze,mantı,baklagil. Şipşak hazır ☺️
Baby_Mila Serpil51 taze fasülye, pırasa, biber dolması, lahana sarması, yaprak sarması, et haşlama, tavuk sebzeleri kosa sürede pişiriyor pratik oluyor birde mercimek ezogelin çorba üstteki arkadaşın dediği gibi hemen oluyor
Dolores Serpil51 hayır yatay diziyorum, suyunu aralarından gözükecek kadar koyup üstüne ağırlık koyuyorum. Çok su koymuyorum ama , çünkü benim düdüklüm suyu çok buharlaştırmıyor. 8-10 dk da pişiyor.
UmitBusraAysima Serpil51 deneyip memnun kalırsınız haber verin bende deniyeyim 🤣 saati ayarlayamayip emeklerimin bosa gitmesinden korkuyorum🥲🤣
Baby_Mila Serpil51 sarmaları düdüklüye diziyorum az salçalı su yapıyorum suyu düdüklümün çekme miktarına göre ayarlıyorum zeytinyağ tuz birazcıkta limon sıkıyorum 20-25 dakika pişiriyorum