Berensaye Anneler malum bebeğim var ve benden başka kimseyle durmayacağına öyle eminim ki şuan işe başlayamıyorum . Evden iş fırsatı ya da evde yapabileceğim bir şeyler var mı ? Katalog vs şeyler değil… evden çıkamıyorum malum…
Tortilla_ Berensaye Evden para kazanmak ya iş getiren olacak. Ya çevren olup katalog satışı sabun falan satışı yapacaksın. Yada telefondan çağrı merkezi operatörü falan olman lazım. Bunlari bende yapacak mesela imkan yok. Bende kripto işine girdim 😂 500 TL yi 650 TL yaptım ama bekliyor çekmedim. 700 TL yi gördüm ama lazım olmadığı için satmadım
Berensaye Zehra-123 Evden iş imkanı sağlayacağız evde paketleme vs yapacaksınız 300-500 TL gönderin gibi şeyler söylüyorlar aman inanmayın
Berensaye Tortilla_ şu kripto işini nasıl yapacağız bi anlasam 😅 hangisini kullanıyorsun çok büyük kayıplar oluyor mu
Tortilla_ Berensaye Tabi canım kayıp da oluyo ama acemiysen😁 Bende kaybettim zararına çıkmıştım. Şuan pusuda beklemedeyim
madrefelice Berensaye şansın yoksa hiç bulaşma mesela ben bişey alıyorum ben alınca fiyat düşüyor diyorum uzun süre bekliyor mesela kıpırdamıyor diyorum ben bunu satayım bari sattığım an fiyat yükseliyor resmen milletin ekmeğiyle oynuyorum benim yüzümden ayarları bozuluyor 😂