Fadime5 Merhaba bebeğim bugün kuvezden çıktı emzirmek için uğraşıyorum ama uyanmıyor Bi türlü biberonla çok az emdi bıraktı sarılık var falan demedi doktor çıkarken ama uyandiramiyorum napmaliyim
denizyildizi__ Fadime5 ben cimciriyordum , sarılık uzun sürdü bizim , evde cihazda yattı hatta pandemi başında doğduğu için . Onun sağlığı için uyandırın , insan cimcirmeye kıyamıyor ama yapıyordum ben , anca öyle gözlerini açıyordu
canparee Fadime5 erken Doğum olmuştur benim kızım da uyanmıyordu emziremedim mamayla büyüdü kesinlikle gözünü açmıyordu kuvezde de çok uğraştılar hatta 40 o çıkana kadar hiç gözünü açmadı bile diyebilirim ben parmağımla besledim uzun bir süre enjektörle
Bebegmmm Fadime5 ben ustunu çıkarıp sadece atletle bırakmakla çözüm bulmuştum . Üşür üşümez hemen uyanıyor. Muhtemelen sicaccik sarmış olabilirsin .soy
Duuyguu Fadime5 ah yaa bizde öyleydik oturur ağlardım 😔 ama hepsi geçti şimdi bakıyorum da. Ben çareyi soymakta bulmuştum üşüyünce uyanıyordu. inşallah sizde atlatırsınız bu zor günleri🙏
Poyrazin_annesii Bnmde bebegım uyanmıyordu hep uykusundayken süt sağdım içirdim. Sizde bol bol besleyın uyusun sorun olmz