Yadee01 Başından geçen anneler bunu nasıl bıraktırdınız hep emerken uyuya kaldı baştan beri alıştırma falan değil kendisi seçti bu yolu başka bir yol izleyemedim izleyemiyorumda çünkü emerken uyuyu veriyo 😑
Selimustafa Yadee01 bence bunda dert edilecek bişey yok ben yeni kestim memeden hep emerek uyudu doğduğundan beri bence tadını çıkar 😘 memeden kesince şuan bana sarılıp uyuyor. Emerek uyurken de heemn uykuya dalardi çok kolaylık olurdu bana
Selin1234 Yadee01 benim kızımda 52 günlük aynı şekilde uyuyor ilk kızımda burnunu sıkıp biriktirip o şekilde uyuyordum mama da yiyordu bunda bende aynı durumdayım bilmiyorum
Lilyam Yadee01 belli ki doymuyor cnm kaç aylık. 12 ay 13 arası bizde öyleydik gündüz işteyim uyumak istiyorum ama uyutmuyordu akşam yatmadan karnını ek gıdalarla doyurup uyutuyorum sabaha karşı 1 kere uyanıyor şimdi
Yadee01 Selimustafa bende sorun etmiyodum ama başka bir yere gittiğimizde sorun oluyo bu durum uyumuyo maalesef ev seçiyo
MerveKayraTugra Yadee01 hiç sorun değil cnm ne güzel zamanlar benim oğlum da 2 yaşına kadar emerek uyudu 2 yaşından sonra memeden kesince yanına yatıp uyuttum şu an kendi kendine uyuyor
Yadee01 Lilyam canım aç kalmasıyla ne ilgisi var bu durumun çözemedim 😳 gayet doyuyo ek gıda alıyo zaten ben uyku şekliden bahsettim
Berfin988 Benim kızımda aynı şekilde hiç ayağımda salladığımı bilmem 2yaşına giricek ve başka türlü uyumaz nadiren kendi dalar uykuya oda aşırı yorulursa nasıl bırakıcaz memeyi merak ediyorum
Yadee01 MerveKayraTugra ne güzell 😊🥰 inşallah benim kızımda bırakınca sallanmadan uyur 🙂 bendede hep bu stesti bırakınca napıcam nasıl uyutucam sallayınca vs. Uyumuyo direniyo
MerveKayraTugra Yadee01 bir çok yöntem var cnm piş pat yöntemi ile uyutabilirsin ninni ya da ilahi açıp uyutabilirsin yanına uzanıp sohbet edip uyutursun